Windows 11 regedit/software klasoru silindi ve sistem açılmıyor

volkany

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 regeditten bir kalsor silerken window coktu siyah ekranla, sonra resetledim mavi ekran veriyor acilmiyor, sanirim software klasoru silindi yanlislikla. Windows'un kendi kurtarma yontemleri sonuç vermiyor sorun gider/gelismis secenekler ekranindaki her bir secenegi tek tek denedim, uzmani degilim ama deneyerek cozmeye caliscak kadar anlarim, sistem geri yukleme baslangic onarma guncellestirme kaldirma ne varsa denedim ya hata veriyor ya basarisiz oldu diyor, komut isteminden Regedit'i acabiliyorum yedegi varsa import edeyim dedim ama yedegi de yok ya da ben folserini bulamiyorum, ayrica hkey_current_user/software klasoru bombos sadece Microsoft klasoru var, geri dondurmenin çözümü var midir? Windows 11'in default kayit defteri gibi bir şey var mi onu import edeyim yoksa her PC'ye ozgu uniq mi oluyor? En azindan dosya tarayici gibi bir şeyle SSD'nin icini goremez miyim? Format atmak zorunda kalirsam dosyalarimi alayim? Simdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows'ta yeni bir kullanıcı açarsanız o kullanıcı için Regedit değerleri sıfırlanır varsayılan olur. Komut isteminden yeni bir kullanıcı eklemeyi deneyebilirsiniz.

SSD nin içeriğini rahat görürsünüz.
Bildiğim kadarı ile varsayılan regedit klasörü diye bir özellik ve ayar bulunmuyor.
Windows'ta yeni bir kullanıcı açarsanız o kullanıcı için Regedit değerleri sıfırlanır varsayılan olur. Komut isteminden yeni bir kullanıcı eklemeyi deneyebilirsiniz.
Çalışır mı şalışmaz mı bilemem ama güzel öneri..

Hocam tesekkurler nasil yapilacagini bilmiyorum, yani komutlari verebilirseniz yaparim.

komutlari bilmiyorum siz biliyorsaniz yazabilirmisiniz

Hocam tesekkurler nasil yapilacagini bilmiyorum, yani komutlari verebilirseniz yaparim.
net user /add [*KullanıcıAdı] [Şifre]
örnek: net user /add inserted1029 12345 (şifre boş da olabilir isterseniz)

Ve yönetici yapmak için de
net localgroup administrators [KullanıcıAdı] /add

örnek: net localgroup administrators inserted1029 /add

Aşağıdaki videolarda Windows üzerinde gösterilmiş ama belki girişte de çalışır..
(Kurulum USB si gerekebilir gibi geldi.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunun kullanıcı kayıtlarında olması en azından Logon ekranına kadar getirirdi diye düşünüyorum. Neyi sildiğinizi nasıl bilmiyorsunuz?

hkey_current_user/software klasoru bombos
Eğer kurtarma modundaki Regedit'ten bahsediyorsanız config'den SOFTWARE dosyasını açmanız lazım orada gözükmez.

Sorunun kullanıcı kayıtlarında olması en azından Logon ekranına kadar getirirdi diye düşünüyorum. Neyi sildiğinizi nasıl bilmiyorsunuz?
Hocam gameloop uygulamasini kaldirmistim hkey_local_machine/Wow6432Node klasorunu sile tikladigim anda siyah ekran geldi, cnt/alt/del yemedi resete bastim sonra mavi ekran verip windows kurtarma ekranina atiyor

Komutlari diger arkadasin videoda verdigi komutlari tam olarak uyguladim fakat bana actigi kullaniciyi hicbir gruba eklemiyor admin yetkisi verme satiri basarili oldu diyir fakat kontrol ettigimde gozukmuyor gorsel ekliyorum. Ve yine ayni mavi ekran

Evet kurtarma modunda acabiliyorum komutu windows acilmiyor

illaki ayni oturuma doneyim demiyorum ama en azindan dosyalara dokumanlara fotograflara falan erisebilsem yeter

Dosya Ekleri

• 20250114_154000.jpg
    88,3 KB · Görüntüleme: 23
  • 20250114_153330.jpg
    104 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…