Windows 11 regedit/software klasoru silindi ve sistem açılmıyor

Hocam gameloop uygulamasini kaldirmistim hkey_local_machine/Wow6432Node klasorunu sile tikladigim anda siyah ekran geldi, cnt/alt/del yemedi resete bastim sonra mavi ekran verip windows kurtarma ekranina atiyor
Hocam peki sebep Birisi size sil falan mı dedi yada herhangi bir video?

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node klasörünün Bilgisayarı çökertmesi biraz saçma olmuş sanal makinede test etmek lazım. Başka bir şey silmediğinizden emin misiniz?

Son düzenleme:
Hocam sebep oyunu tamamen sifirdan kurmakla alakali bi video. Olan oldu artik cozum tavsiyeniz varsa beklerim.
Hkey_current_user/software/tencent klasoru ve yukarida belirttigim klasor disinda birsey silmedim, ama farkinda olmadan software ust klasoru tikli kalmis onu komple silmis olabilirmiyim bilmiyorum. Durum bu.

O zaman kurtarma modundaki CMD'den Regedit'e girip kayıtları açmanız lazım anca o şekilde belli olur. Aslında sistem bir LOG dosyası bırakıyor yani tekrar getirme olasılığı var zaten sistem düzgün bir şekilde kapatılmadı ama emin olmak için içeriğine bakmak lazım. İsterseniz sanal makineden görüntü atıp o şekilde göstereyim.

Kurtarma cmd regedite erisebiliyorum log dosyasi nerededir bilmiyorum, sanal makineden goruntu atma ile ilgili bilgim yok

Bir uefi windows disk ile windowsu eski haline getirebilir miyim yada icerdekileri datalari silmeden (windows.old klasoru gibi biseye saklayarak yeni windowsa kopyalayabilecek sekilde) yeni windows kurabilirmiyim? Bilenler yazarsa sevinirim tesekkurler.

Hayır, ben size görüntü atayım mı demek istemiştim neyse ben her türlü girip ekran görüntüsü atayım.
Olur tesekkurler

USB mi?

Evet usb, format atmak gibi yani eski windowsu getiremesem de yenisini kurdugumda eskideki dosyalara tekrar erisebilirmiyjm yani windows.old kalsorunden?
Hayır, kayıt defterinin yedeğini alman yeterli ama yaklaşık 500 MB çıkar. Şimdi biz hangi yeri sildiğinizi öğrenelim sonra USB ile de hallederiz.

Simdi soyle birsey farkettim, kurtarma komut isteminde regedit calistirinca sol ustte dosya/al tiklayica bi file explorer aciyor regedit dosyasi import etmek icin, simdi ben bu exploreri dosyalarimi diger harddiske kopyalamak icin kullanacagim sonra format atcaz mecbur, butun klasorlere erisebiliyorum sadece kullanicilar/kullaniciadi/appdata klasoru yok sanirim zaten ondan coktu windows, nasi silindi bilmiyorum, konuya cozum degil ama en azindan dosyalari kurtarmak icin bir yontem.
Yardimci olmaya calisanlara tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…