Windows 11 renk yönetimi açılmıyor

dark2323

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bilgisayarı Windows 8.1'den Windows 11'a geçtim ama renk yönetimini açamıyorum. Üstüne tıklıyorum açılmıyor. Güncellemeleri yaptım düzelmedi. Renk yönetiminde yeşil rengi azaltmam gerekiyor. Ekran böyle yeşilimsi soluk bir renkde ya buna benzer bir program falan yok mu? Tekrar Windows 8.1'e geçmek istemiyorum.

Otomatik renk yönetimini açmak için

Ekranınızın otomatik renk yönetimini destekleyip desteklemediğini belirleme ve destekliyorsa bunu açma burada açık olur.

1. Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Sistem > Görüntü > Gelişmiş ekran'ı seçin.
  2. Üst kısımdaki ekranınızı seçin ve aşağıdaki ayarı denetleyin: Uygulamalar için rengi otomatik olarak yönet.
  3. Açmak için Uygulamaların rengini otomatik olarak yönet'i seçin.
Microsoft'un kendi sitesinde yayımladığı bir makale bu şekilde yapılması gerektiğini söylüyor dene istersen.

otomatik renk yönetimini açmak için

Ekranınızın otomatik renk yönetimini destekleyip desteklemediğini belirleme ve destekliyorsa bunu açma burada açık olur.

1. başlangıç düğmesini ve ardından ayarlar > sistem > görüntü > gelişmiş ekran'ı seçin.
  2. Üst kısımdaki ekranınızı seçin ve aşağıdaki ayarı denetleyin: uygulamalar için rengi otomatik olarak yönet.
  3. Açmak için uygulamaların rengini otomatik olarak yönet'i seçin.
Microsoft'un kendi sitesinde yayımladığı bir makale bu şekilde yapılması gerektiğini söylüyor dene istersen.

Maalesef yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı