Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #1 Dostlarım, ben rengi mor yapıyorum. Anlamadığım bir şekilde kendisi siyaha çeviriyor.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Eylül 2022 #2 Koyu mod açık mı hocam?
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #3 Jynaris dedi: Koyu mod açık mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet açık hocam ama 2H22 güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu.
Jynaris dedi: Koyu mod açık mı hocam? Genişletmek için tıkla... Evet açık hocam ama 2H22 güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu.
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Eylül 2022 #4 Aeronight dedi: Evet açık hocam ama 2H22 güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı shift tuşuna basarak yeniden başlatın açılan menüde son güncellemeyi geri çekin.
Aeronight dedi: Evet açık hocam ama 2H22 güncellemesinden önce böyle bir sorun yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı shift tuşuna basarak yeniden başlatın açılan menüde son güncellemeyi geri çekin.
Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 378 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #5 Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2022 #6 Jynaris dedi: Hocam bilgisayarı shift tuşuna basarak yeniden başlatın açılan menüde son güncellemeyi geri çekin. Genişletmek için tıkla... Bu güncellemeyi sevdim açıkçası geri çekmek istemiyorum. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun çıkmadı. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım bilgisayarı. Maalesef işe yaramadı. Hatta şuan baktım, resimden düz renge dönmüş ayar. Yapabilecek bir şey var mı hocam? @Jowtax Son düzenleme: 24 Eylül 2022
Jynaris dedi: Hocam bilgisayarı shift tuşuna basarak yeniden başlatın açılan menüde son güncellemeyi geri çekin. Genişletmek için tıkla... Bu güncellemeyi sevdim açıkçası geri çekmek istemiyorum. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Şu anlık sorun çıkmadı. Jowtax dedi: Ayarlar-Kişiselleştirme-Arka Plan-Arka Planınızı Kişiselleştirin seçeneğini resim yapın. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlattım bilgisayarı. Maalesef işe yaramadı. Hatta şuan baktım, resimden düz renge dönmüş ayar. Yapabilecek bir şey var mı hocam? @Jowtax
Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 378 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #7 Aeronight dedi: Bu güncellemeyi sevdim açıkçası geri çekmek istemiyorum. Deniyorum. Şu anlık sorun çıkmadı. Hocam yeniden başlattım bilgisayarı. Maalesef işe yaramadı. Hatta şu an baktım, resimden düz renge dönmüş ayar. Yapabilecek bir şey var mı hocam? @Jowtax Genişletmek için tıkla... Ben çözümü Windows'un kendi temasını kapatıp düz resim koyunca çözdüm. Arka plan ayalararının ekran görüntüsünü atar mısın bakayım.
Aeronight dedi: Bu güncellemeyi sevdim açıkçası geri çekmek istemiyorum. Deniyorum. Şu anlık sorun çıkmadı. Hocam yeniden başlattım bilgisayarı. Maalesef işe yaramadı. Hatta şu an baktım, resimden düz renge dönmüş ayar. Yapabilecek bir şey var mı hocam? @Jowtax Genişletmek için tıkla... Ben çözümü Windows'un kendi temasını kapatıp düz resim koyunca çözdüm. Arka plan ayalararının ekran görüntüsünü atar mısın bakayım.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #8 Jowtax dedi: Ben çözümü Windows'un kendi temasını kapatıp düz resim koyunca çözdüm. Arka plan ayalararının ekran görüntüsünü atar mısın bakayım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Jowtax dedi: Ben çözümü Windows'un kendi temasını kapatıp düz resim koyunca çözdüm. Arka plan ayalararının ekran görüntüsünü atar mısın bakayım. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan
Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 378 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #9 Maalesef ayarlarımız aynı dostum dediğim gibi ben üstte attığım ayarla çözdüm normalde 30 dakikada bir temanın renklerine göre değişiyordu.
Maalesef ayarlarımız aynı dostum dediğim gibi ben üstte attığım ayarla çözdüm normalde 30 dakikada bir temanın renklerine göre değişiyordu.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2022 #10 Jowtax dedi: Eki Görüntüle 1526335 Maalesef ayarlarımız aynı dostum dediğim gibi ben üstte attığım ayarla çözdüm normalde 30 dakikada bir temanın renklerine göre değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım güncellemeyi beklemem gerekecek. Yapacak bir şey yok.
Jowtax dedi: Eki Görüntüle 1526335 Maalesef ayarlarımız aynı dostum dediğim gibi ben üstte attığım ayarla çözdüm normalde 30 dakikada bir temanın renklerine göre değişiyordu. Genişletmek için tıkla... Sanırım güncellemeyi beklemem gerekecek. Yapacak bir şey yok.