Windows 11 resimler klasöründe otomatik klasör oluştu

Arslanbabus

Centipat
Daha fazla  
Resimler klasöründe slayt gösterileri diye klasör oluşmuş bu nedir?

IMG_8273.jpeg

Resimler klasöründe slayt gösterileri diye klasör oluşmuş bu nedir?

Eki Görüntüle 2122668

Önemsizdir hocam silebilirsiniz eğer Masaüstü arka planı için zamanlamalı olarak birden fazla fotoğraf eklediyseniz yani Slayt gösterisi yaptıysanız ondan dolayı klasör oluşmuş olabilir.

Bende bu klasör mevcut değil çünkü slayt gösterisi yapmadım siz yapmış olabilirsiniz içinde bir şey yoksa silebilirsiniz zararı yoktur.

1708543885887.png

Önemsizdir hocam silebilirsiniz eğer Masaüstü arka planı için zamanlamalı olarak birden fazla fotoğraf eklediyseniz yani Slayt gösterisi yaptıysanız ondan dolayı klasör oluşmuş olabilir.

Bende bu klasör mevcut değil çünkü slayt gösterisi yapmadım siz yapmış olabilirsiniz içinde bir şey yoksa silebilirsiniz zararı yoktur.

Eki Görüntüle 2122713
Ben de öyle olduğunu düşündüğüm için başka bir bilgisayardan arka planı slayt gösterileri yaptım ama o bilgisayarda bir klasör oluşmadı başka neden olabilir veya siz o seçeneği seçtiğinizde sizde oluştu mu?

Ben de öyle olduğunu düşündüğüm için başka bir bilgisayardan arka planı slayt gösterileri yaptım ama o bilgisayarda bir klasör oluşmadı başka neden olabilir veya siz o seçeneği seçtiğinizde sizde oluştu mu?

Seçtim fakat klasör oluşmadı belki otomatik oluşmuştur içi boş klasörse silmenize gerek yoktur yer kaplamıyor sonuçta.

Evet otomatik oldu ama neden olduğunu hiçbir şekilde çözemedim internette de bulamadım kafama çok takıldı neden oluşmuş olabilir ki bu klasör?

Valla fikrim yok hocam

Kaç gündür araştırıyorum bayağı kafama takıldı psikolojim bozuldu resmen şunun yüzünden hala bir şey bulamadım.

Boş verin hocam klasörü silin bakalım ilerleyen zamanlarda tekrar oluşacak mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı