Windows 11 resmi olarak yayımlandı mı?

Resmi olarak yayımlandı zaten :d?
Sızdırılmış geliştirici sürümü mü resmi olarak yayımlanmış oluyor?

1625524746414.png

Insider bile olsa henüz resmi olarak yayımlanmadı. "tam ve son sürüm" olarak diyorum.

Hocam biraz farklı kafalardayız şöyle deyim resmi olarak gösterildi ve yayımlandı fakat son sürüm ve kararlı sürüm değil sizde bunu anlatmaya çalışıyorsunuz sanırım değil mi?

Hocam Insider sürümü yayınlandı resmi olarak.
Kendi cevabını vermişsin. Insider sürümü yayımlandı.
Hocam biraz farklı kafalardayız şöyle deyim resmi olarak gösterildi ve yayımlandı fakat son sürüm ve kararlı sürüm değil sizde bunu anlatmaya çalışıyorsunuz sanırım değil mi?
Evet. Microsoft'un sitesinde yazana göre daha çıkmadı. Insider sürümü deneme ve hata bildirimleri için var. Ancak herkesin erişebildiği, son ve kararlı sürüm değil. Microsoft'un sitesinde ISO olarak erişemiyor sıradan bir kullanıcı. Yani henüz resmi olarak yayımlanmış değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum hocam.

Kendi cevabını vermişsin. Insider sürümü yayımlandı.

Evet. Microsoft'un sitesinde yazana göre daha çıkmadı. Insider sürümü deneme ve hata bildirimleri için var. Ancak herkesin erişebildiği, son ve kararlı sürüm değil. Microsoft'un sitesinde ISO olarak erişemiyor sıradan bir kullanıcı. Yani henüz resmi olarak yayımlanmış değil. Bunu anlatmaya çalışıyorum hocam.

Evet bende de TPM ve Security Boot özelliği yoktu dosyaları değiştirip düzelttim ama birçok kişi bunu bilmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı