Rehber Windows 11 RTM Sürümü desteklenmeyen PC'lere nasıl kurulur?

• Konuyu başlatan 456593
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 222
  • Görüntüleme 28.919
Komik olan bir şey yok. Düzeltme yapabilirdi arkadaş.
Yahu birader, benim güldüğüm nokta her bir şeye biliyor gibi cevaplıyorsun daha sonra böylesine basit bir olayı nasıl anlamıyorsun? Bir de üslubun çok kırıcı Sosyal'de. Düzgünce anlaşamayacak mıyız senle?

Bende uygun USB flash yok ben ilk önce Windows 11'i kursam sonra onun içinden temiz kurulum yapabilirim değil mi?

Bende uygun USB flash yok ben ilk önce Windows 11'i kursam sonra onun içinden temiz kurulum yapabilirim değil mi?
Evet, kurtarma seçeneklerinde Bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanabilirsiniz.

Yok hocam benlik sorun yok. Normal 10 indirme aracında tek sürümü seçebiliyorduk ondan kafam karıştı insanlık hali.

hocam kapatmadan bir kaç kez geri gelip tekrar devam der misiniz?Bende de ilk bu hatayı verdi ama ben böyle kuruyorum.

@456593 Win 10 Pro lisansım vardı, sonradan Windows 10 Home kurarak dijital Pro lisansım ile yine aktif oldu. Win 11'e yükseltme olarak geçersem Win 10 Pro lisansım Home'de kullandığım için Home olarak geçeceğim ve bu sırada benim Pro lisansım kaybolur mu? Yani ileride Win 11 Pro kurmak istersem.

.reg dosyasını çalıştırdıktan sonra regedit üzerinden HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Setup\MoSetup dizinini kontrol edin. Dizin açılıp içine DWORD32BIT değeri eklendiyse sorun yok, eklenmediyse tekrar .reg dosyasını çalıştırıp PC'nizi yeniden başlatın ardından tekrar kontrol edin, bu sefer geldiyse yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…