Windows 11 Rufus ayarları nasıl olmalı?

ibohappy

Kilopat
Makaleler
1

Bu ayarları nasıl yapmalıyım? Yeni laptop aldım ve tekrardan format atacağım (30k verdim fakat beklentimi karşılamadı pubgde falan kasıyor rtx 4060lı pc o yüzden tekrardan temiz format atmak istiyorum)

Sisteminiz destekliyor bu ayarları kapatın. BIOS'ta TPM 2.0 ve Security Boot açık olarak kurulum yapın.

Tüm seçenekleri kaldırarak usb belleğe yazabilirsin. Bilgisayar yeni olduğundan dolayı o seçenekleri seçmene gerek yok.

Sistemini güncel. Bütün seçili kutuları kaldırıp yazmaya başlayabilirsiniz hocam.
Sisteminiz destekliyor bu ayarları kapatın. BIOS'ta TPM 2.0 ve Security Boot açık olarak kurulum yapın.
ilk başta bunlar tikli şekilde w11 kurmuştum ama driverleri falan garip şekilde kurduğumu düşünüyorum bunları kaldırıp kurmam daha mı yararlı olur?

ilk başta bunlar tikli şekilde w11 kurmuştum ama driverleri falan garip şekilde kurduğumu düşünüyorum bunları kaldırıp kurmam daha mı yararlı olur?
Evet, o seçenekleri kaldırıp kurman gerekiyor. Öyle yaparsan daha sağlıklı bir kurulum olmuş olur.

Evet, o seçenekleri kaldırıp kurman gerekiyor. Öyle yaparsan daha sağlıklı bir kurulum olmuş olur.
ve son olarak windowsu kurduktan sonra açtığım da yeni bir çevrimdışı hesap açıp ona geçip ana hesabı sileceğim sonrasında driverleri direkt asusun sitesinden kurup kalanları mı windows uptadeden kurayım? nasıl yapayım

Windows update ile bütün güncellemeleri alın ve daha sonra kendi sitesinden indirip kurun hocam.

@sansarero üstadımızın da dediği gibi daha sağlıklı olur hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…