NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 573 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #1 Hocam ben Rufus'ta bir hata alıyorum aygıt erişimi engellendi diyor. Aygıtı sıfırlayınca yine aynı ekran şöyledir: Ve bir türlü olmuyor nasıl çözebilirim acaba? (sorun ektedir) Dosya Ekleri sorun 3.png 339,7 KB · Görüntüleme: 44 sorun.png 14 KB · Görüntüleme: 37 sorun2.png 233,9 KB · Görüntüleme: 45
Hocam ben Rufus'ta bir hata alıyorum aygıt erişimi engellendi diyor. Aygıtı sıfırlayınca yine aynı ekran şöyledir: Ve bir türlü olmuyor nasıl çözebilirim acaba? (sorun ektedir)
fxtih Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 1.337 Çözümler 9 10 Mayıs 2023 #2 Windows güvenliği kapatıp tekrar deneyin aynı sorun bende de vardı Windows engelliyordu güvenliği tamamen kapatın işlem bitince geri açabilirsiniz.
Windows güvenliği kapatıp tekrar deneyin aynı sorun bende de vardı Windows engelliyordu güvenliği tamamen kapatın işlem bitince geri açabilirsiniz.
NessGhest Decapat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 573 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #3 Nereden kapatabilirim acaba Hocam kapadım hala olmuyor.
EkmekArasıRam Decipat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.374 Makaleler 15 Çözümler 30 Daha fazla Sistem Özellikleri 1 adet ekmek. 5-6 Tane ram. Cinsiyet Erkek Meslek Freelancer 10 Mayıs 2023 #4 NessGhest dedi: Nereden kapatabilirim acaba Hocam kapadım hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Flash belleği NTFS olarak biçimlendirip deneyin.
NessGhest dedi: Nereden kapatabilirim acaba Hocam kapadım hala olmuyor. Genişletmek için tıkla... Flash belleği NTFS olarak biçimlendirip deneyin.