RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Ağustos 2023 #1 Demek istediğim şey bilgisayara format atacağım ve bilgisayarım desteklemiyor, ne kadar performansla çalışır Rufus ile? Öncesinde DLL dosyasında değişiklik yaparak yapmıştım. Rufus daha performanslı diye bir söylenti duymuştum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Demek istediğim şey bilgisayara format atacağım ve bilgisayarım desteklemiyor, ne kadar performansla çalışır Rufus ile? Öncesinde DLL dosyasında değişiklik yaparak yapmıştım. Rufus daha performanslı diye bir söylenti duymuştum.
2 248670 Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 9 Ağustos 2023 #2 Rufus ile attığınızda herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız bilgisayarınızın verdiği kadar performans alırsınız.
Rufus ile attığınızda herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız bilgisayarınızın verdiği kadar performans alırsınız.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Ağustos 2023 #3 248670 dedi: Rufus ile attığınızda herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız bilgisayarınızın verdiği kadar performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu.
248670 dedi: Rufus ile attığınızda herhangi bir performans kaybı yaşamazsınız bilgisayarınızın verdiği kadar performans alırsınız. Genişletmek için tıkla... Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu.
2 248670 Kilopat Katılım 10 Şubat 2019 Mesajlar 823 Çözümler 13 9 Ağustos 2023 #4 RufatM dedi: Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum her zaman daha iyidir ben uzun zamandır rufus kullanıyorum bir sorununu görmedim
RufatM dedi: Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu. Genişletmek için tıkla... Temiz kurulum her zaman daha iyidir ben uzun zamandır rufus kullanıyorum bir sorununu görmedim
EMR1113 Decapat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #5 RufatM dedi: Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu. Genişletmek için tıkla... Ben hep Rufus kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı olmadı.
RufatM dedi: Önceden temiz kurulum yapmadan yüklemiştim de ondan dedim. Rufus bilgisayarın içine etti diyenler de oldu. Genişletmek için tıkla... Ben hep Rufus kullanıyorum, hiç bir sıkıntısı olmadı.
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 9 Ağustos 2023 #6 Herkese teşekkür ederim.