Çözüldü Windows 11 sadece başlat butonunu sola almak mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

dorren

Hectopat
Daha fazla  

Evet arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi sadece başlat butonu, arama butonu ve görev görünümünü nasıl sola alabilirim?

Çözüm
Hocam öncelikle StartAllBack uygulamasını yüklüyorsunuz. Yükledikten sonra Başlat butonuna sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz.

Burada "Geliştirilmiş klasik görev çubuğunu kullan" seçeneğini aktif ediyorsunuz. Aktif ettikten sonra "Görev çubuğu simgelerini ortala" seçeneğini tikleyip karşısındaki seçeneklerden "Başlat düğmelerini ayır"ı seçip Windows Gezgini'ni yeniden başlatıyorunuz. İstediğiniz gibi olacaktır.
Ben de merak ettim şu an. Beklemedeyim

Simgelerden yola çıkarak StartAllBack uygulaması kullanıldığını tahmin ediyorum.

Hocam öncelikle StartAllBack uygulamasını yüklüyorsunuz. Yükledikten sonra Başlat butonuna sağ tıklayıp özellikler diyorsunuz.

Burada "Geliştirilmiş klasik görev çubuğunu kullan" seçeneğini aktif ediyorsunuz. Aktif ettikten sonra "Görev çubuğu simgelerini ortala" seçeneğini tikleyip karşısındaki seçeneklerden "Başlat düğmelerini ayır"ı seçip Windows Gezgini'ni yeniden başlatıyorunuz. İstediğiniz gibi olacaktır.

Çözüm
Teşekkürler hocam, konu çözülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…