2 258551 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 620 Çözümler 13 8 Ocak 2022 #1 Sıfırdan böyle kuran var mı?
Kapkara Kedi Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 343 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #2 Format ekranında bypass yaparak kurabilirsiniz. Yalnızca Secure Boot'u değil, TPM'i de açmadan Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Format ekranında bypass yaparak kurabilirsiniz. Yalnızca Secure Boot'u değil, TPM'i de açmadan Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 258551 Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 620 Çözümler 13 8 Ocak 2022 #3 Kapkara Kedi dedi: Format ekranında Bypass yaparak kurabilirsiniz. Yalnızca Secure Boot'u değil, TPM'i de açmadan Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 var benim anakartta ben sadece Secure Boot açmadan kuran var mı bunu merak ediyorum.
Kapkara Kedi dedi: Format ekranında Bypass yaparak kurabilirsiniz. Yalnızca Secure Boot'u değil, TPM'i de açmadan Windows 11 kurabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TPM 2.0 var benim anakartta ben sadece Secure Boot açmadan kuran var mı bunu merak ediyorum.
Kapkara Kedi Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 343 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #4 258551 dedi: TPM 2.0 var benim anakartta ben sadece Secure Boot açmadan kuran var mı bunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yine bypass yaparsanız var.
258551 dedi: TPM 2.0 var benim anakartta ben sadece Secure Boot açmadan kuran var mı bunu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Yine bypass yaparsanız var.