Windows 11 sağ alt simgeler nasıl değiştirilir?

Eğer oradaki başlat tuşu aktifse ve ona basarak başlatıyorsan devre dışı değildir o yüzden yeniden başlattığında sorunun çözülmesine katkı sağlamaz. Bu durumda sorunu başka bir yerde aramak lazım, mesela Xbox kontrolcüsünde.

sorun şuydu ki direkt bluetoothu göremiyordum ayarlarımda. xboxtan değil yani. durduruldu olarak gözüküyordu o attığım şey başlat dedikten sonra çalışıyor göstermeye başladıo

sorun şuydu ki direkt bluetoothu göremiyordum ayarlarımda. xboxtan değil yani. durduruldu olarak gözüküyordu o attığım şey başlat dedikten sonra çalışıyor göstermeye başladıo
Hocam anlıyorum ama sorun şu ki o başlat düğmesi kalıcı bir etki yapmıyor, bilgisayarın sadece o anki durumu için işe yarar yeniden başlatmada etkisi gider. Eğer bluetooth sorunu yaşıyorsan aygıtları kontrol etmen lazım ki şuan bluetooth teknik olarak bağlanabiliyor olsa bile hızlı ayarların çalışmasını engelleyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…