khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 12 Kasım 2024 #1 Laptopumda burada Bluetooth kısayolu vardı, masaüstü bilgisayarımda yok. Nasıl ekleyebilirim? Ekleye basınca çıkmıyor.
Laptopumda burada Bluetooth kısayolu vardı, masaüstü bilgisayarımda yok. Nasıl ekleyebilirim? Ekleye basınca çıkmıyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #2 khalannz7 dedi: Laptopumda burada Bluetooth kısayolu vardı, masaüstü bilgisayarımda yok. Nasıl ekleyebilirim? Ekleye basınca çıkmıyor. Eki Görüntüle 2350263 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth desteği var mı?
khalannz7 dedi: Laptopumda burada Bluetooth kısayolu vardı, masaüstü bilgisayarımda yok. Nasıl ekleyebilirim? Ekleye basınca çıkmıyor. Eki Görüntüle 2350263 Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın Bluetooth desteği var mı?
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 12 Kasım 2024 #3 Einstein dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olmayacağını düşünmüyorum yeni sistem topladım. Acaba sürücüyü kendim mi kurmam gerekiyor?
Einstein dedi: Bilgisayarınızın Bluetooth desteği var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam olmayacağını düşünmüyorum yeni sistem topladım. Acaba sürücüyü kendim mi kurmam gerekiyor?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #4 khalannz7 dedi: Hocam olmayacağını düşünmüyorum yeni sistem topladım. Acaba sürücüyü kendim mi kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Anakart ne?
khalannz7 dedi: Hocam olmayacağını düşünmüyorum yeni sistem topladım. Acaba sürücüyü kendim mi kurmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Anakart ne?
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 12 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: Anakart ne? Genişletmek için tıkla... Asrock H610M-HVS/M.2 R2.0
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #6 khalannz7 dedi: ASRock H610M-HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Evet anakartınızda Bluetooth desteği yok. Bluetooth adaptörü alabilirsiniz.
khalannz7 dedi: ASRock H610M-HVS/M.2 r2.0 Genişletmek için tıkla... Evet anakartınızda Bluetooth desteği yok. Bluetooth adaptörü alabilirsiniz.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 12 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: Evet anakartınızda Bluetooth desteği yok. Bluetooth adaptörü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PS4 kolu almıştım hocam. Şimdilik kablo ile kullanayım o zaman. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır?
Einstein dedi: Evet anakartınızda Bluetooth desteği yok. Bluetooth adaptörü alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... PS4 kolu almıştım hocam. Şimdilik kablo ile kullanayım o zaman. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır?
xAYDx Kilopat Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 417 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #8 khalannz7 dedi: ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0 Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği anakartınızda yok
khalannz7 dedi: ASRock H610M-HVS/M.2 R2.0 Genişletmek için tıkla... Bluetooth özelliği anakartınızda yok
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.347 Çözümler 562 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2024 #9 khalannz7 dedi: PS4 kolu almıştım hocam. Şimdilik kablo ile kullanayım o zaman. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır? Genişletmek için tıkla... Onun için yeni konu açın. Benim o konu hakkında bilgim yok.
khalannz7 dedi: PS4 kolu almıştım hocam. Şimdilik kablo ile kullanayım o zaman. Önerebileceğiniz bir adaptör var mıdır? Genişletmek için tıkla... Onun için yeni konu açın. Benim o konu hakkında bilgim yok.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 12 Kasım 2024 #10 xAYDx dedi: Bluetooth özelliği anakartınızda yok Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlamıyorum bu konulardan ama çok saçma değil mi? Yeni bir model değil mi bu aşırı saçma geliyor. Einstein dedi: Onun için yeni konu açın. Benim o konu hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
xAYDx dedi: Bluetooth özelliği anakartınızda yok Genişletmek için tıkla... Hocam pek anlamıyorum bu konulardan ama çok saçma değil mi? Yeni bir model değil mi bu aşırı saçma geliyor. Einstein dedi: Onun için yeni konu açın. Benim o konu hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.