Çözüldü Windows 11 Sahte

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ForceX

Centipat
Arkadaşlar, yani Windows 11'de pek bir değişiklik bana göre Windows 10'un editlenmiş hali gibi geldi sadece bir tema giydirilmiş. Tek değişen şey görev çubuğu bazı şeylerin simgeleri. Ayrıca yeni çıkacak Windows'un ismi Windows 11 değil Windows 10X olacaktı. Bence bu ise Windows 10 ISO'sunun düzenlenip tema giydirilmiş hali. Hem nereden sızdırıldığı da muamma. Eğer gerçekse büyük bir hayal kırıklığı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, yani Windows 11'de pek bir değişiklik bana göre Windows 10'un editlenmiş hali gibi geldi sadece bir tema giydirilmiş. Tek değişen şey görev çubuğu bazı şeylerin simgeleri. Ayrıca yeni çıkacak Windows'un ismi Windows 11 değil Windows 10X olacaktı. Bence bu ise Windows 10 ISO'sunun düzenlenip tema giydirilmiş hali. Hem nereden sızdırıldığı da muamma. Eğer gerçekse büyük bir hayal kırıklığı.

Windows 10X çok farklı bir işletim sistemi. Ve sahte değil Windows 11.

Gerçek. Reg kayıtları 11'e ait. Beta sürümde tamamen mimari değişmez zaten :)

Çözüm
O zaman söyle bana. Hangi ileri zekalı insan kapalı kaynak bir sistemin Win32 API ve UWP API'si içine GPU hızlandırma desteği ile oval kenar yapar? Yapamaz. Kapalı kaynak olan API'ler ve sistem çekirdeğine doğrudan erişim sağlanmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı