Windows 11 sanal makineye kurulurken "Failed to start the virtual machine" hatası

Hayır bir sıkıntı olmaz. Sanallaştırmayı açıyorsun. Bunun bir zararı yok yanlış bir şey yapmazsan. Bir de nasıl bir olay yaşadın?

Hayır bir sıkıntı olmaz. Sanallaştırmayı açıyorsun. Bunun bir zararı yok yanlış bir şey yapmazsan. Bir de nasıl bir olay yaşadın?
RAM'lerin yerini değişip Mhz'yi artırınca ekrana görüntü gelmedi, zor çözdüm sorunu O yüzden bilgisayarın BIOS ayarlari ile oynamaya korkuyorum

RAM'lerin yerini değişip Mhz'yi artırınca ekrana görüntü gelmedi, zor çözdüm sorunu O yüzden bilgisayarın BIOS ayarlari ile oynamaya korkuyorum
Yok hocam bu öyle bir şey değil. Siz resimlerden başka bir şey yapmazsanız sorun çıkmaz.

Yok hocam bu öyle bir şey değil. Siz resimlerden başka bir şey yapmazsanız sorun çıkmaz.
Tamam hocam sağolun, deniyorum şimdi. 1-2 dk'ye görüşürüz
Herhangi bir sıkıntı olmadı . Fakat burada ne yapacağım?

Enter Setup mı diyeyim?
Tamam hoca çözdüm çok sağolun

Son düzenleme:
Tamam deniyorum, teşekkürler
Bu arda bilgisayara bir şey olmaz değil mi? her ne kadar konuya hakim olsam da yaşadığım son olaydan sonra fobim oldu.
Sanal makinelerde klasikleşen bir hata mesajı, BİOS bölümünden halledilebilir. Merak etmeyin sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…