leonada Decipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #1 Windows 11 sanal makinesi olan Windows sandboxta oyun test edilebilir mi veya oyun oynanabilir mi?
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 21 Mayıs 2024 #2 leonada dedi: Windows 11 sanal makinesi olan Windows sandboxta oyun test edilebilir mi veya oyun oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak evet.
leonada dedi: Windows 11 sanal makinesi olan Windows sandboxta oyun test edilebilir mi veya oyun oynanabilir mi? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak evet.
leonada Decipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #3 Atıyorum ftgrl vb. yerlerden oyun indirsem oynayabilir miyim? Ya da güvenilirse direk ana makineye yüklerim.
Atıyorum ftgrl vb. yerlerden oyun indirsem oynayabilir miyim? Ya da güvenilirse direk ana makineye yüklerim.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.174 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 21 Mayıs 2024 #4 leonada dedi: Atıyorum ftgrl vb. yerlerden oyun indirsem oynayabilir miyim? Ya da güvenilirse direk ana makineye yüklerim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 sandbox pek güvenilir değil Wmware ve virtualbox kadar. Onlar gibi sanal makine kurmuyor, sadece sanal masaüstü kuruyor.
leonada dedi: Atıyorum ftgrl vb. yerlerden oyun indirsem oynayabilir miyim? Ya da güvenilirse direk ana makineye yüklerim. Genişletmek için tıkla... Windows 11 sandbox pek güvenilir değil Wmware ve virtualbox kadar. Onlar gibi sanal makine kurmuyor, sadece sanal masaüstü kuruyor.