Merhaba. Windows 11 kullanıcısıyım. Özellikle bilgisayar açıldığında sağ alt kısımda Wi-Fi bölümüne tıkladığımda 1 saniyelik donmalar oluyor. Veya bilgisayar açılınca kullanıcı parolası kısmında parola girmeden takılmalar oluyor. Başlangıçta açılan program yok. Bilgisayar hızlı açılıyor ama açıldığında ve bazen kullanırken takılmalar söz konusu. Bazen can sıkıcı olabiliyor.
Sebebi veya çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Daha neredeyse yeni çıktığı için sorunlar olabilir. Zamanla düzelir. Win10'dayken böyle bir sorun yaşamadıysanız yeni çıkan bir işletim sistemi olduğu içindir.
Merhaba. Windows 11 kullanıcısıyım. Özellikle bilgisayar açıldığında sağ alt kısımda Wi-Fi bölümüne tıkladığımda 1 saniyelik donmalar oluyor. Veya bilgisayar açılınca kullanıcı parolası kısmında parola girmeden takılmalar oluyor. Başlangıçta açılan program yok. Bilgisayar hızlı açılıyor ama açıldığında ve bazen kullanırken takılmalar söz konusu. Bazen can sıkıcı olabiliyor.
Sebebi veya çözümü hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.
Bilgisayar açıldığında Sağ altta bulunan Hızlı Ayarlar menüsüne ilk tıklarken takılma olması normal ilk tıklayışta herkeste öyle oluyor ama çok kısa sürüyor zaten Tıkladığın gibi kullanabiliyorsun Parola girerken takılma olayını bilmiyorum parolasız kullanıyorum ben ama kullandığım zamanlarda da takılma yaşamadım.
Daha neredeyse yeni çıktığı için sorunlar olabilir. Zamanla düzelir. Windows 10'dayken böyle bir sorun yaşamadıysanız yeni çıkan bir işletim sistemi olduğu içindir.
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Sistem yapılandırması kısmından hizmetler sekmesinde tümünü devre dışı bırakıp yeniden başlattım. Sonra tekrar aktif edip yine yeniden başlattım şu an sorun yok. Ne değişti bilemiyorum ama durum bu
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar. Sistem yapılandırması kısmından hizmetler sekmesinde tümünü devre dışı bırakıp yeniden başlattım. Sonra tekrar aktif edip yine yeniden başlattım şu an sorun yok. Ne değişti bilemiyorum ama durum bu
Hocam hızlı ayarlar herkeste biraz sıkıntılı, son insider sürümlerinde bu sorunu ele aldılar bir sonraki özellik güncellemesinde düzelecek muhtemelen. Hizmetleri açıp kapatınca düzelmesi rastlantısal olabilir.
Aynı sorun uzun zamandır bendede var , arada fare takılıyor 1-2 sanıye ekran donuyorda olabılır , cozumu hala bulamadım HP Victus laptop kullaniyorum ozellikler olarakta baya iyi , kasmasini anlamadim