Windows 11 şarjda hızlı çalışıyor

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Herkese merhaba. Windows 11 şarjda iken hızlı çalışıyor fakat şarjı çıkarırsam sağ tık yapıp yenile dediğimde masaüstünde uygulamalarda donma oluyor. Şarjda iken ayarlarını şarj çıkarılı iken yapmak mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:

Güç seçeneklerinden performansa alıp dene bir de.

Pil tasarrufuna geçiyor otomatil. Pil tasarrufunu kapatırsanız çözersiniz. Büyük ihtimal

Güç seçenekleriniz dengelideyse onu yüksek performansa alın o da olmadıysa pilinize tıklayıp en iyi performans deyin.

Hiç fark etmez ikisi de olur.

Fakat birinde şarjınızı çıkarıp deneyebilirsiniz çünkü pilinize tıkladığınızda şarjdayken yüksek performans seçeneği gelmiyebiliyor.
Resimlere bakın lütfen bu şekilde daha önce Ultimate Performans ayarları olarak CMD üzerinden bir kod girdim daha önce değiştirmek de olmuyor.

İkincisi doğru fakat ilk fotoğraf yanlış pilinizin üzerine bir kere tıklasanız geliceğini düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1332752

Eki Görüntüle 1332753

Resimlere bakın lütfen bu şekilde daha önce Ultimate performans ayarları olarak CMD üzerinden bir kod girdim daha önce değiştirmek de olmuyor.

Nihai performans kodu girmişsiniz onda kötü bir durum yok sizin yararınıza olur o ayar yüksek performanstan daha iyi güç sağlar size.

Şarjı çıkarırken böyle:

Şarjı takdıktan sonra böyle oluyor.

Son gönderdiğim resime bakın hocam. Şarjı çıkarırken Ultimate performans gelmiyor şeyde ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…