dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #1 Windows 11 Pro kullanıyorum. Saydam görev çubuğu nasıl yapabilirim?
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 24 Temmuz 2024 #2 dixtuel dedi: Windows 11 Pro kullanıyorum. Saydam görev çubuğu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft store'dan Translucenttb indirebilirsin.
dixtuel dedi: Windows 11 Pro kullanıyorum. Saydam görev çubuğu nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Microsoft store'dan Translucenttb indirebilirsin.
dixtuel Hectopat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 1.734 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2024 #3 blockdz dedi: Microsoft Store'dan TranslucentTB indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce?
blockdz dedi: Microsoft Store'dan TranslucentTB indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce?
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 24 Temmuz 2024 #4 dixtuel dedi: Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce? Genişletmek için tıkla... Ben birkaç yıldır TranslucentTB kullanıyorum, diğerini denemedim. Gayet memnunum herhangi bir sorun çıkarmıyor.
dixtuel dedi: Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce? Genişletmek için tıkla... Ben birkaç yıldır TranslucentTB kullanıyorum, diğerini denemedim. Gayet memnunum herhangi bir sorun çıkarmıyor.
snop02 Decapat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 2.954 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2024 #5 dixtuel dedi: Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce? Genişletmek için tıkla... Taksbarx W11 de çalısmıyor.
dixtuel dedi: Hocam şimdi hatırladım bir de TaskbarX vardı? Hangisi daha iyi olur sizce? Genişletmek için tıkla... Taksbarx W11 de çalısmıyor.