AKYTRPRO Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #1 Bugün bilgisayarımı açtığımda Search'ın çalışmadığını gördüm. Sorun gidericiyi açtım çözüldü dedi fakat hala çözülmedi. Önerisi olan var mı?
Bugün bilgisayarımı açtığımda Search'ın çalışmadığını gördüm. Sorun gidericiyi açtım çözüldü dedi fakat hala çözülmedi. Önerisi olan var mı?
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 2 Temmuz 2021 #2 Windows gezginini yeniden başlatabilir misiniz görev yöneticisinden?
AKYTRPRO Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #3 Glank dedi: Windows gezginini yeniden başlatabilir misiniz görev yöneticisinden? Genişletmek için tıkla... Yaptım gene olmadı.
Glank dedi: Windows gezginini yeniden başlatabilir misiniz görev yöneticisinden? Genişletmek için tıkla... Yaptım gene olmadı.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #4 Hocam daha yeni çıktı olur öyle şeyler kusursuz bir şey beklemek çok saçma bence.
AKYTRPRO Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #5 G. Sara dedi: Hocam daha yeni çıktı olur öyle şeyler kusursuz bir şey beklemek çok saçma bence. Genişletmek için tıkla... Zaten az önce yeniden başlattığımda düzeldi
G. Sara dedi: Hocam daha yeni çıktı olur öyle şeyler kusursuz bir şey beklemek çok saçma bence. Genişletmek için tıkla... Zaten az önce yeniden başlattığımda düzeldi
zlaex0 Picopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 222 Yer Burdurland 2 Temmuz 2021 #6 Formatçılar gelmeden çözelim işi. Windows 11 yeni çıktığı için böyle bir hata olabilir hocam.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2021 #7 zlaex0 dedi: Formatçılar gelmeden çözelim işi. Windows 11 yeni çıktığı için böyle bir hata olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sırf sizi rezil etmek için gelmediler.
zlaex0 dedi: Formatçılar gelmeden çözelim işi. Windows 11 yeni çıktığı için böyle bir hata olabilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam sırf sizi rezil etmek için gelmediler.
Cyqter34 Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2021 #8 çalışıyor sıkıntı yok Son düzenleme: 2 Temmuz 2021
I iTee Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #9 Windows 11'i KMSpico ile etkinlestirdiyseniz bilgisayarin Search kısmını bozuyor. Çözümü var bu videodan yapabilirsiniz belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Windows 11'i KMSpico ile etkinlestirdiyseniz bilgisayarin Search kısmını bozuyor. Çözümü var bu videodan yapabilirsiniz belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
AKYTRPRO Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #10 iTee dedi: Windows 11'i KMSpico ile etkinlestirdiyseniz bilgisayarin Search kısmını bozuyor. Çözümü var bu videodan yapabilirsiniz belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır orijinal sürümü fakat Insider'ın küçük hataları işte yeniden başlatınca çözüldü.
iTee dedi: Windows 11'i KMSpico ile etkinlestirdiyseniz bilgisayarin Search kısmını bozuyor. Çözümü var bu videodan yapabilirsiniz belki. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hayır orijinal sürümü fakat Insider'ın küçük hataları işte yeniden başlatınca çözüldü.