Zlax0 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #1 Secure Boot açıyorum fakat aktif değil diye altinda bir yazı var ve aktif etmek istediğimde bu fotoğraftaki sorunu alıyorum. Yardım eder misiniz? Sorun bu. Dosya Ekleri IMG_20220922_211351.jpg 161,5 KB · Görüntüleme: 40
Secure Boot açıyorum fakat aktif değil diye altinda bir yazı var ve aktif etmek istediğimde bu fotoğraftaki sorunu alıyorum. Yardım eder misiniz? Sorun bu.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 22 Eylül 2022 #2 Öncelikle iken'den sonra virgül koyan ahmak tercümana selamlarımı ileteyim. Dediği gibi Platform Mode ayarına bakıp User yapın.
Öncelikle iken'den sonra virgül koyan ahmak tercümana selamlarımı ileteyim. Dediği gibi Platform Mode ayarına bakıp User yapın.
Zlax0 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2022 #3 Recep Baltaş dedi: Öncelikle iken'den sonra virgül koyan ahmak tercümana selamlarımı ileteyim. Dediği gibi Platform Mode ayarına bakıp User yapın. Genişletmek için tıkla... Platform mode Nereden yapıliyor tam bilmiyorum yerini tarif eder misiniz?
Recep Baltaş dedi: Öncelikle iken'den sonra virgül koyan ahmak tercümana selamlarımı ileteyim. Dediği gibi Platform Mode ayarına bakıp User yapın. Genişletmek için tıkla... Platform mode Nereden yapıliyor tam bilmiyorum yerini tarif eder misiniz?