TRDanger55 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Windows 11 de BIOS'a giriyorum Secure Boot'u açıyorum F10 yapıp kaydediyorum ama BIOS'a bir daha girdiğimde kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim?
Windows 11 de BIOS'a giriyorum Secure Boot'u açıyorum F10 yapıp kaydediyorum ama BIOS'a bir daha girdiğimde kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim?
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #2 TRDanger55 dedi: Windows 11 de BIOS'a giriyorum Secure Boot'u açıyorum F10 yapıp kaydediyorum ama BIOS'a bir daha girdiğimde kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Secure Boot derken TPM mi açmaya çalışıyorsun.
TRDanger55 dedi: Windows 11 de BIOS'a giriyorum Secure Boot'u açıyorum F10 yapıp kaydediyorum ama BIOS'a bir daha girdiğimde kapalı gözüküyor nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Secure Boot derken TPM mi açmaya çalışıyorsun.
TRDanger55 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #3 Ryoes dedi: Secure Boot derken TPM mi açmaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Valorant'a girerken Secure Boot'u aç diyor VAN9003 hatası veriyor.
Ryoes dedi: Secure Boot derken TPM mi açmaya çalışıyorsun. Genişletmek için tıkla... Valorant'a girerken Secure Boot'u aç diyor VAN9003 hatası veriyor.
Ryoes Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 631 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 TRDanger55 dedi: Valorant'a girerken Secure Boot'u aç diyor VAN9003 hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Secure Boot bölümünde Windows UEFI mode diye bir şey olması lazım onu seçince düzeliyordu.
TRDanger55 dedi: Valorant'a girerken Secure Boot'u aç diyor VAN9003 hatası veriyor. Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim Secure Boot bölümünde Windows UEFI mode diye bir şey olması lazım onu seçince düzeliyordu.
TRDanger55 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #5 Ryoes dedi: Benim bildiğim Secure Boot bölümünde Windows UEFI mode diye bir şey olması lazım onu seçince düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım hala aynı.
Ryoes dedi: Benim bildiğim Secure Boot bölümünde Windows UEFI mode diye bir şey olması lazım onu seçince düzeliyordu. Genişletmek için tıkla... Onu yaptım hala aynı.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Temmuz 2023 #6 TRDanger55 dedi: Onu yaptım hala aynı. Genişletmek için tıkla... Legacy Mode varsa ona geçmeyi dener misin?
TRDanger55 dedi: Onu yaptım hala aynı. Genişletmek için tıkla... Legacy Mode varsa ona geçmeyi dener misin?
TRDanger55 Femtopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #7 sukuterkopke dedi: Legacy mode varsa ona geçmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Legacy Support var onu yaptım az önce aynı hatayı verdi Valorant.
sukuterkopke dedi: Legacy mode varsa ona geçmeyi dener misin? Genişletmek için tıkla... Legacy Support var onu yaptım az önce aynı hatayı verdi Valorant.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 19 Temmuz 2023 #8 TRDanger55 dedi: Legacy Support var onu yaptım az önce aynı hatayı verdi Valorant. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ekranını User Mode'a çevirmeyi deneyin birde
TRDanger55 dedi: Legacy Support var onu yaptım az önce aynı hatayı verdi Valorant. Genişletmek için tıkla... Secure Boot ekranını User Mode'a çevirmeyi deneyin birde