K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #11 Umut Nas dedi: Nasıl ya? Genişletmek için tıkla... Network Boot protocol dan sonrasına tıklanmıyor Yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 4 Şubat 2022
Umut Nas dedi: Nasıl ya? Genişletmek için tıkla... Network Boot protocol dan sonrasına tıklanmıyor Yardım edebilir misiniz?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #12 KrakoW00 dedi: Network Boot protocoldan sonrasına tıklanmıyor Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemesi vardı yardımcı olamadım.
KrakoW00 dedi: Network Boot protocoldan sonrasına tıklanmıyor Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Driver güncellemesi vardı yardımcı olamadım.
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #13 Umut Nas dedi: Driver güncellemesi vardı yardımcı olamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun yokta bu sorunu çözmem lazım
Umut Nas dedi: Driver güncellemesi vardı yardımcı olamadım. Genişletmek için tıkla... Sorun yokta bu sorunu çözmem lazım
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #14 KrakoW00 dedi: Sorun yokta bu sorunu çözmem lazım Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Normalde platform Key'e normalde tıklanması lazımdı. BIOS'ta CSM gibi şeyler var mı? UEFI boot Order'a tıklayabiliyor musunuz?
KrakoW00 dedi: Sorun yokta bu sorunu çözmem lazım Genişletmek için tıkla... Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Normalde platform Key'e normalde tıklanması lazımdı. BIOS'ta CSM gibi şeyler var mı? UEFI boot Order'a tıklayabiliyor musunuz?
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #15 Umut Nas dedi: Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Normalde platform Key'e normalde tıklanması lazımdı. BIOS'ta CSM gibi şeyler var mı? UEFI boot Order'a tıklayabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet oraya erişebiliyorum.
Umut Nas dedi: Aklıma hiçbir şey gelmiyor. Normalde platform Key'e normalde tıklanması lazımdı. BIOS'ta CSM gibi şeyler var mı? UEFI boot Order'a tıklayabiliyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Evet oraya erişebiliyorum.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #16 Resmini atar mısınız?
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #17 Umut Nas dedi: Resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oraya erişebiliyorum zaten neye tıklanan lazım
Umut Nas dedi: Resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Oraya erişebiliyorum zaten neye tıklanan lazım
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2022 #18 KrakoW00 dedi: Oraya erişebiliyorum zaten neye tıklanan lazım Genişletmek için tıkla... Siz nereye erişiyorsanız onun resmini atın ona göre ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim.
KrakoW00 dedi: Oraya erişebiliyorum zaten neye tıklanan lazım Genişletmek için tıkla... Siz nereye erişiyorsanız onun resmini atın ona göre ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim.
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #19 Umut Nas dedi: Siz nereye erişiyorsanız onun resmini atın ona göre ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... ayarlarda windows 10 geri dön diye birşey var oradan windows 10 a geçsem secure boot açılırmı ve format atılmaz değilmi KrakoW00 dedi: ayarlarda windows 10 geri dön diye birşey var oradan windows 10 a geçsem secure boot açılırmı ve format atılmaz değilmi Genişletmek için tıkla...
Umut Nas dedi: Siz nereye erişiyorsanız onun resmini atın ona göre ne yapmanız gerektiğini söyleyeceğim. Genişletmek için tıkla... ayarlarda windows 10 geri dön diye birşey var oradan windows 10 a geçsem secure boot açılırmı ve format atılmaz değilmi KrakoW00 dedi: ayarlarda windows 10 geri dön diye birşey var oradan windows 10 a geçsem secure boot açılırmı ve format atılmaz değilmi Genişletmek için tıkla...
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #20 KrakoW00 dedi: Ayarlarda Windows 10 geri dön diye bir şey var oradan Windows 10'a geçsem Secure Boot açılırmı ve format atılmaz değil mi? Eki Görüntüle 1295871 Genişletmek için tıkla... Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu?
KrakoW00 dedi: Ayarlarda Windows 10 geri dön diye bir şey var oradan Windows 10'a geçsem Secure Boot açılırmı ve format atılmaz değil mi? Eki Görüntüle 1295871 Genişletmek için tıkla... Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu?