K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #21 Umut Nas dedi: Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu? Genişletmek için tıkla... 2-3 ay oldu ayrıca valorant türkiye de windows 10 geri dön öyle aç dedi Umut Nas dedi: Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu? Genişletmek için tıkla... açtım secure bootu Son düzenleme: 5 Şubat 2022
Umut Nas dedi: Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu? Genişletmek için tıkla... 2-3 ay oldu ayrıca valorant türkiye de windows 10 geri dön öyle aç dedi Umut Nas dedi: Hayır Secure Boot açılmaz. Windows 11'e geçeli kaç gün oldu? Genişletmek için tıkla... açtım secure bootu
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #22 KrakoW00 dedi: 2-3 ay oldu ayrıca Valorant Türkiye de Windows 10 geri dön öyle aç dedi Açtım Secure Boot'u Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız söyleyebilir misiniz? Aklımda bulunsun.
KrakoW00 dedi: 2-3 ay oldu ayrıca Valorant Türkiye de Windows 10 geri dön öyle aç dedi Açtım Secure Boot'u Genişletmek için tıkla... Nasıl açtınız söyleyebilir misiniz? Aklımda bulunsun.
K KrakoW00 Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2022 #23 Umut Nas dedi: Nasıl açtınız söyleyebilir misiniz? Aklımda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un altında "load HP factory default keys" kısmı var oraya enter ile girdim sonra çıkan kısımda "ok" dedim ve çıktım. Bu sefer Secure Boot ayarlanabilir oldu.
Umut Nas dedi: Nasıl açtınız söyleyebilir misiniz? Aklımda bulunsun. Genişletmek için tıkla... Secure Boot'un altında "load HP factory default keys" kısmı var oraya enter ile girdim sonra çıkan kısımda "ok" dedim ve çıktım. Bu sefer Secure Boot ayarlanabilir oldu.