4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 30 Eylül 2021 #1 Ben BIOS'tan Secure Boot nasıl açılır bilmiyorum. Ve araştırdığımda çok karmaşıktı. Ama TPM 2.0'ı açabilirim.
Ben BIOS'tan Secure Boot nasıl açılır bilmiyorum. Ve araştırdığımda çok karmaşıktı. Ama TPM 2.0'ı açabilirim.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #2 Gerektiriyor. Boot options veya Security kısmında olabilir. Kullandığın BIOS'un resmini atar mısın?
BigBlackMan Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 910 Çözümler 3 Yer Emek Bursa Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #3 Açmanıza gerek yok. Zaten açarsanız kurulum yapamassınız.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #4 BigBlackMan dedi: Açmanıza gerek yok. Zaten açarsanız kurulum yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Linux ile karıştırmış olabilirsin diyecektim de mantıklı geldi sonuçta resmi olarak yok tarzı. Beta sürümünde gözüküyor.
BigBlackMan dedi: Açmanıza gerek yok. Zaten açarsanız kurulum yapamazsınız. Genişletmek için tıkla... Linux ile karıştırmış olabilirsin diyecektim de mantıklı geldi sonuçta resmi olarak yok tarzı. Beta sürümünde gözüküyor.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 30 Eylül 2021 #5 Nonexistent dedi: Linux ile karıştırmış olabilirsin diyecektim de mantıklı geldi sonuçta resmi olarak yok tarzı. Beta sürümünde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5 Ekim'de Windows Update ile yapacağım.
Nonexistent dedi: Linux ile karıştırmış olabilirsin diyecektim de mantıklı geldi sonuçta resmi olarak yok tarzı. Beta sürümünde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Ben 5 Ekim'de Windows Update ile yapacağım.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #6 474374 dedi: Ben 5 Ekim'de Windows Update ile yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçersin. En kötü geçemezsen de açarsın.
474374 dedi: Ben 5 Ekim'de Windows Update ile yapacağım. Genişletmek için tıkla... Geçersin. En kötü geçemezsen de açarsın.
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 30 Eylül 2021 #7 Nonexistent dedi: Geçersin. En kötü geçemezsen de açarsın. Genişletmek için tıkla... Ben MSI anakart kullanıyorum. Ve çok karışık. Laptoplarda şifre koyup Secure Boot'u açıyorsun. Ama masaüstü BIOS'lar değişik.
Nonexistent dedi: Geçersin. En kötü geçemezsen de açarsın. Genişletmek için tıkla... Ben MSI anakart kullanıyorum. Ve çok karışık. Laptoplarda şifre koyup Secure Boot'u açıyorsun. Ama masaüstü BIOS'lar değişik.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #8 474374 dedi: Ben MSI anakart kullanıyorum. Ve çok karışık. Laptoplarda şifre koyup Secure Boot'u açıyorsun. Ama masaüstü BIOS'lar değişik. Genişletmek için tıkla... Laptopumda BIOS'a şifre koymadan Secure Boot açabiliyorum. Sizde yanlışlık olabilir mi?
474374 dedi: Ben MSI anakart kullanıyorum. Ve çok karışık. Laptoplarda şifre koyup Secure Boot'u açıyorsun. Ama masaüstü BIOS'lar değişik. Genişletmek için tıkla... Laptopumda BIOS'a şifre koymadan Secure Boot açabiliyorum. Sizde yanlışlık olabilir mi?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 30 Eylül 2021 #9 Nonexistent dedi: Laptopumda BIOS'a şifre koymadan Secure Boot açabiliyorum. Sizde yanlışlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstünden bahsetiyorum. Benim diğer bilgisayarım laptop ve şifre koymak lazım.
Nonexistent dedi: Laptopumda BIOS'a şifre koymadan Secure Boot açabiliyorum. Sizde yanlışlık olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ben masaüstünden bahsetiyorum. Benim diğer bilgisayarım laptop ve şifre koymak lazım.
m0rphine Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2015 Mesajlar 1.864 Çözümler 23 30 Eylül 2021 #10 Anakart modelinizi yazın. Karışık olan bir durum yok. Dizüstü bilgisayarların tamamında şifre konulması gerekmiyor ayrıca.
Anakart modelinizi yazın. Karışık olan bir durum yok. Dizüstü bilgisayarların tamamında şifre konulması gerekmiyor ayrıca.