Windows 11 Secure Boot hatası

Myctapha

Centipat
Daha fazla  
Gigabyte A620M h anakart ve RX 7700 XT ekran kartı var. Bu hatayı alıyorum Secure Boot acarsam görüntü gider mi?

Bu sekilde

Dosya Ekleri

• 20240805_203439.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 47
aldım

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-08-05 225104.png
    73,3 KB · Görüntüleme: 32
Secure Boot dijital imzası olmayan programların vs. çalışmasını engelleyen bir güvenlik protokolü, detaylı bilmiyorum ama bu mantık işte. Açın hiçbir sorun olmaz.

teşekkürler hocam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu vidioda gigabyte anakartta csm ayarını kapatmak gerekiyormuş, securu açmak için, o zamanda görüntü gelmediği oluyormuş onun için sordum

görüntü gitmez gitse bile bios flashback özelliğiniz var yani her şekilde kurtarılır o anakart Revizyonunu bilmeniz lazım sadece. Güncel biosu qflash ile atarsanız sorun olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sorun olursa kullanın (qflash plus)
USB bellek disk bölüm düzeni mbr ve fat32 biçiminde olmak zorunda. Dosya ismi ise gigabyte.bin olmalı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…