Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Şubat 2025 #1 RAM 16 Herkese merhaba. MSI Z390-A Pro anakartta bir sorun yaşıyorum. Windows 10'da hiçbir şekilde güncellemeleri yükleyemiyorum. Ayrıca Windows 11 yüklemek istiyorum. Anakartın Windows 11 destekli olması için BIOS güncellemesi yaptım. Bu linkteki ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdım. Aynı şeyi Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile de yaptım ama olmadı. Bu sorun çıkıyor. Anakartın sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver yükledim, yine aynı. BIOS menüsünde tprm 2.0 açık. Ancak BIOS'ta VMD ayarını bulamıyorum. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Bilgisayara bir türlü Windows 11 yükleyemedim. Bunun çözümü ile yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Herkese merhaba. MSI Z390-A Pro anakartta bir sorun yaşıyorum. Windows 10'da hiçbir şekilde güncellemeleri yükleyemiyorum. Ayrıca Windows 11 yüklemek istiyorum. Anakartın Windows 11 destekli olması için BIOS güncellemesi yaptım. Bu linkteki ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdım. Aynı şeyi Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile de yaptım ama olmadı. Bu sorun çıkıyor. Anakartın sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver yükledim, yine aynı. BIOS menüsünde tprm 2.0 açık. Ancak BIOS'ta VMD ayarını bulamıyorum. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Bilgisayara bir türlü Windows 11 yükleyemedim. Bunun çözümü ile yardımcı olabilecek var mı?
Tepegöz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #2 Windows kurulum arcından ISO oluşturmadan direkt USB'ye kurmayı dene. Artı 0 Eksi
Tilkiw Hectopat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 623 Makaleler 2 Çözümler 4 Yer Elazığ Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: MSI RX 570 4 GB CPU: I3 10105F 8X2 GB G-SKILL 3200 MHZ RAM Cinsiyet Erkek Meslek Lise mezunu 9 Şubat 2025 #3 Ventoy kur USB'ye ISO dosyasını da USB'nin içine at öyle kurmayı dene. Artı 0 Eksi Çözüm
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Şubat 2025 #4 Pirateinthesky dedi: Bu sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sorun hocam? Aldığınız hatanın detayını belirtin. Kurulumda disk seçme ekranında diskler mi görünmüyor? Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Bu sorun çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hangi sorun hocam? Aldığınız hatanın detayını belirtin. Kurulumda disk seçme ekranında diskler mi görünmüyor?
KS KS Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Şubat 2025 #5 Tepegöz dedi: Windows kurulum arcından ISO oluşturmadan direkt USB'ye kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? turko35408 dedi: Hangi sorun hocam? Aldığınız hatanın detayını belirtin. Kurulumda disk seçme ekranında diskler mi görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf internetten. Birebir aynısı. Disk değil, Bu şekilde driver yüklememi istiyor. Artı 0 Eksi
Tepegöz dedi: Windows kurulum arcından ISO oluşturmadan direkt USB'ye kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... O nasıl oluyor? turko35408 dedi: Hangi sorun hocam? Aldığınız hatanın detayını belirtin. Kurulumda disk seçme ekranında diskler mi görünmüyor? Genişletmek için tıkla... Fotoğraf internetten. Birebir aynısı. Disk değil, Bu şekilde driver yüklememi istiyor.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Şubat 2025 #6 BIOS'ta SATA mode > AHCI olarak deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Şubat 2025 #7 turko35408 dedi: BIOS'ta SATA mode > AHCI olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları tam olarak bulamıyorum. MSI anakartımda. Bu ayarları nereden bulabilirim hocam? Tilkiw dedi: Ventoy kur USB'ye ISO dosyasını da USB'nin içine at öyle kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: BIOS'ta SATA mode > AHCI olarak deneyin. Genişletmek için tıkla... Bu ayarları tam olarak bulamıyorum. MSI anakartımda. Bu ayarları nereden bulabilirim hocam? Tilkiw dedi: Ventoy kur USB'ye ISO dosyasını da USB'nin içine at öyle kurmayı dene. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.680 Makaleler 6 Çözümler 527 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 9 Şubat 2025 #8 Integrated Peripherals altında. Artı 0 Eksi
Tepegöz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Şubat 2025 #9 Pirateinthesky dedi: O nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Şubat 2025 #10 Merhaba. Sorun çözüldü. Arkadaşım USB'ye bir Windows 11 kurdu. Herkese çok teşekkür ederim. Muhtemelen rufus ile Windows'u yüklerken böyle bir sorun oldu. Artı 0 Eksi
Merhaba. Sorun çözüldü. Arkadaşım USB'ye bir Windows 11 kurdu. Herkese çok teşekkür ederim. Muhtemelen rufus ile Windows'u yüklerken böyle bir sorun oldu.