Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 9 Şubat 2025 #1 RAM 16 Herkese merhaba. MSI Z390-A Pro anakartta bir sorun yaşıyorum. Windows 10'da hiçbir şekilde güncellemeleri yükleyemiyorum. Ayrıca Windows 11 yüklemek istiyorum. Anakartın Windows 11 destekli olması için BIOS güncellemesi yaptım. Bu linkteki ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdım. Aynı şeyi Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile de yaptım ama olmadı. Bu sorun çıkıyor. Anakartın sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver yükledim, yine aynı. BIOS menüsünde tprm 2.0 açık. Ancak BIOS'ta VMD ayarını bulamıyorum. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Bilgisayara bir türlü Windows 11 yükleyemedim. Bunun çözümü ile yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2025
Herkese merhaba. MSI Z390-A Pro anakartta bir sorun yaşıyorum. Windows 10'da hiçbir şekilde güncellemeleri yükleyemiyorum. Ayrıca Windows 11 yüklemek istiyorum. Anakartın Windows 11 destekli olması için BIOS güncellemesi yaptım. Bu linkteki ISO dosyasını indirip Rufus ile USB'ye yazdım. Aynı şeyi Microsoft'un sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile de yaptım ama olmadı. Bu sorun çıkıyor. Anakartın sitesinden Intel Rapid Storage Technology driver yükledim, yine aynı. BIOS menüsünde tprm 2.0 açık. Ancak BIOS'ta VMD ayarını bulamıyorum. Hiçbir şekilde çıkmıyor. Bilgisayara bir türlü Windows 11 yükleyemedim. Bunun çözümü ile yardımcı olabilecek var mı?
Tepegöz Picopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 266 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2025 #21 NoFun4U dedi: Hocam evde 2.PC olmadığı için arkadaşa yaptırıyorum yani sürekli deneme şansım olmuyor bugünde 23H2 kurmasını söyledim USB alınca deneyeceğim olmazsa bilgiyarcıda yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulum aracıyla kurun kesin çözüm. Artı 0 Eksi
NoFun4U dedi: Hocam evde 2.PC olmadığı için arkadaşa yaptırıyorum yani sürekli deneme şansım olmuyor bugünde 23H2 kurmasını söyledim USB alınca deneyeceğim olmazsa bilgiyarcıda yaptıracağım. Genişletmek için tıkla... Windows kurulum aracıyla kurun kesin çözüm.
NoFun4U Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 85 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #22 Pirateinthesky dedi: Umarım olur hocam. Süreç maalesef böyle olabiliyor ama çözümü de bir an önce olur umarım. Genişletmek için tıkla... Tepegöz dedi: Windows kurulum aracıyla kurun kesin çözüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Farklı USB taktım bir de bootdan USB öncelik yaptım halloldu. Sorun yüksek ihtimal USB'deydi. Artı 0 Eksi
Pirateinthesky dedi: Umarım olur hocam. Süreç maalesef böyle olabiliyor ama çözümü de bir an önce olur umarım. Genişletmek için tıkla... Tepegöz dedi: Windows kurulum aracıyla kurun kesin çözüm. Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Farklı USB taktım bir de bootdan USB öncelik yaptım halloldu. Sorun yüksek ihtimal USB'deydi.
KS KS Pirateinthesky Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 2.966 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Mart 2025 #23 NoFun4U dedi: Hocam sorunu çözdüm. Farklı USB taktım bir de bootdan USB öncelik yaptım halloldu. Sorun yüksek ihtimal USB'deydi. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmesine çok sevindim. Cihazınızı güle güle kullanın. Artı 0 Eksi
NoFun4U dedi: Hocam sorunu çözdüm. Farklı USB taktım bir de bootdan USB öncelik yaptım halloldu. Sorun yüksek ihtimal USB'deydi. Genişletmek için tıkla... Sorunun çözülmesine çok sevindim. Cihazınızı güle güle kullanın.