S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.620 Makaleler 13 Çözümler 19 24 Haziran 2021 #1 Biliyorsunuz ki Windows 10'a senede iki defa büyük (major) güncelleme gelirdi. Microsoft, Windows 11 için yapmış olduğu açıklama ile senede yalnızca bir defa büyük güncelleme alacağını söyledi. Bence de yerinde bir karar olmuş. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2021
Biliyorsunuz ki Windows 10'a senede iki defa büyük (major) güncelleme gelirdi. Microsoft, Windows 11 için yapmış olduğu açıklama ile senede yalnızca bir defa büyük güncelleme alacağını söyledi. Bence de yerinde bir karar olmuş. Kaynak: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #2 Hayırlısı.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 24 Haziran 2021 #3 Sanmıyorum, en azından şu 1 sene boyunca full güncelleme gelmeli ki hatalar azalsın.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.620 Makaleler 13 Çözümler 19 24 Haziran 2021 #4 O Görkem dedi: Sanmıyorum, en azından şu 1 sene boyunca full güncelleme gelmeli ki hatalar azalsın. Genişletmek için tıkla... Zaten Insider'lar devreye girecek. Win 11 herkese yayınlandığında da oldukça stabil olacaktır.
O Görkem dedi: Sanmıyorum, en azından şu 1 sene boyunca full güncelleme gelmeli ki hatalar azalsın. Genişletmek için tıkla... Zaten Insider'lar devreye girecek. Win 11 herkese yayınlandığında da oldukça stabil olacaktır.