Windows 11’de sadece 1 tane uygulamanın sesini kapatmak istiyorum. Ama nereden kapanıyor bilmiyorum. Ses açma kapama yerinde sadece 1 adet ses açma yeri var.
Ayarlar/Sistem/Ses/Ses Düzeyi Karıştırıcı (en altta) veya ses simgesine sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısını açın, sonra biraz alta gelip sesini kısmak istediğiniz uygulamanın sesini kısın.
Ayarlar/Sistem/Ses/Ses Düzeyi Karıştırıcı (en altta) veya ses simgesine sağ tıklayıp ses düzeyi karıştırıcısını açın, sonra biraz alta gelip sesini kısmak istediğiniz uygulamanın sesini kısın.
Hocam peki 2 ayrı hoparlör olsa, mesela Spotify hoparlör 1, diğer tüm sesler hoparlör 2 çıkışına eşleştirdiğimiz zaman bilgisayarın sesini kısınca sadece seçili olanın (hoparlör 2) sesi değişiyor. Sadece şu aşağıdaki fotoğraftaki çubuktan kıstığım zaman tüm bilgisayardaki tüm sesleri aynı oranda nasıl kısabilirim?
Windows 11'de sadece 1 tane uygulamanın sesini kapatmak istiyorum. Ama nereden kapanıyor bilmiyorum. Ses açma kapama yerinde sadece 1 adet ses açma yeri var.
Şuan bunun için bir uygulama yok mu? Laptop kullandığım için touchpad parmak hareketi ile sesi ayarlayabiliyorum. Tüm çıkışları ayarlasam güzel olacaktı.