Windows 11 ses hizmetleri yanıt vermiyor

lilpaulg

Centipat
Daha fazla  
RAM
8.00
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 3050 Laptop GPU
İşlemci
11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.7
Dün hiçbir problem yoktu lakin bugün PC'yi açtığım zaman YouTube'da videodan herhangi bir ses gelmediği fark ettim soruna baktığımda "ses hizmetleri yanıt vermiyor" diye bir hata aldım.
Kurtarma yapıp hatayı almadığım bir güne geçtim lakin aradan biraz zaman geçince tekrar aynı hatayı verdi.
Aygıt Yöneticisi'nden Realtek(R)Audio tıkladığım zaman bu aygıt düzgün çalışıyor diyor ve Aygıt Yöneticisi'nden güncellediğim takdirde hala aynı sorun devam ediyor.
Sabahtan beri bununla uğraşıyorum.
AirPods'u bağladığım zaman ona ses geliyor videolardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sürücüsünü Güvenli Mod'da DDU ile kaldırıp tekrar yükleyip deneyin.

Kayıttan yürütte bulunan aygıtlarda neler var görüntüsünü atar mısın?

İşe yaramadı maalesef.

Kayıttan yürütte bulunan aygıtlarda neler var görüntüsünü atar mısın?

Dosya Ekleri

• ssss.png
    240,4 KB · Görüntüleme: 26
Kasanın ön tarafındaki ses çıkışını kullanabiliyor musun?

Ekleme: AirPods sürekli bağlı mı? Eğer öyleyse devre dışı bırak.

Hayır denemek için bağlamıştım AirPods'u onun harici laptopun yanındaki ses yerlerine normal kulaktık taktığım zaman da ses gelmiyor.

Cihazın girişinde de sıkıntı olabilir.

Hayır denemek için bağlamıştım AirPods'u onun harici laptopun yanındaki ses yerlerine normal kulaktık taktığım zaman da ses gelmiyor.
Masaüstü sanmıştım. O zaman tek çıkışın var. Mecburen kablolu başka bir kulaklıkla test etmen gerekiyor anlamak için. Ya bilgisayarda ya da kulaklığında sıkın var. Netleşirip ona göre ilerlemek lazım.

Onun haricinde ses girişini çıkış olarak ayarlayabiliyor musun dene. Olursa ordan da anlaşılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…