Alhaika Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2025 #1 Windows 11 ses karıştırıcısından uygulamaların sesi kısılamıyor, kapatılmadığı sürece ses seviyesinde değişiklik olmuyor? Çözümü nasıl olur yardımcı olabilir misiniz?
Windows 11 ses karıştırıcısından uygulamaların sesi kısılamıyor, kapatılmadığı sürece ses seviyesinde değişiklik olmuyor? Çözümü nasıl olur yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm Alhaika 20 Şubat 2025 Teru dedi: En alttaki ayarı varsayılana sıfırlar mısınız? Eki Görüntüle 2428353 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları denerken sorunun windowsla alakalı olmadığını farkettim. Razer synapse 4 uygulamasını kullanıyordum. Silip synapse 3e geçtim düzeldi. Teşekkür ederim
Teru dedi: En alttaki ayarı varsayılana sıfırlar mısınız? Eki Görüntüle 2428353 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları denerken sorunun windowsla alakalı olmadığını farkettim. Razer synapse 4 uygulamasını kullanıyordum. Silip synapse 3e geçtim düzeldi. Teşekkür ederim
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.095 Makaleler 15 Çözümler 495 Yer Türkiye Cumhuriyeti 20 Şubat 2025 #2 En alttaki ayarı varsayılana sıfırlar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Alhaika Femtopat Katılım 15 Ocak 2025 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 20 Şubat 2025 #3 Teru dedi: En alttaki ayarı varsayılana sıfırlar mısınız? Eki Görüntüle 2428353 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları denerken sorunun windowsla alakalı olmadığını farkettim. Razer synapse 4 uygulamasını kullanıyordum. Silip synapse 3e geçtim düzeldi. Teşekkür ederim Son düzenleme: 20 Şubat 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Teru dedi: En alttaki ayarı varsayılana sıfırlar mısınız? Eki Görüntüle 2428353 Genişletmek için tıkla... Videodaki adımları denerken sorunun windowsla alakalı olmadığını farkettim. Razer synapse 4 uygulamasını kullanıyordum. Silip synapse 3e geçtim düzeldi. Teşekkür ederim