melokaya Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #1 Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm Bayram Reis 29 Nisan 2025 melokaya dedi: Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2480783 Genişletmek için tıkla... 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz.
melokaya dedi: Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2480783 Genişletmek için tıkla... 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.699 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #2 melokaya dedi: Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2480783 Genişletmek için tıkla... 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
melokaya dedi: Ekran görüntüsündeki kısmı düzenlemek istiyorum. Erişilebilirlik gibi ayarları kaldırmak istiyorum ama yapamıyorum. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 2480783 Genişletmek için tıkla... 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz.
KS KS melokaya Megapat Katılım 21 Ocak 2015 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2025 #3 Bayram Reis dedi: 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs yedim diye format atmıştım burası o kadar battı ki gözüme 10 kullanıyordum normalde pişman oldum. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Bayram Reis dedi: 24H2'de düzenleme butonu kaldırıldı. Neden bilmiyorum. Bir şeyler deniyor Microsoft. Sadece basılı tutup yerlerini değiştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Virüs yedim diye format atmıştım burası o kadar battı ki gözüme 10 kullanıyordum normalde pişman oldum. Teşekkürler.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.699 Makaleler 27 Çözümler 178 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 29 Nisan 2025 #4 melokaya dedi: Virüs yedim diye format atmıştım burası o kadar battı ki gözüme 10 kullanıyordum normalde pişman oldum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sakin olun Windows 10'da da kilitleme butonu kalkmıştı. Arada ufak şakalarla karşılaşabilirsiniz. Rica ederim. İyi günler dilerim Artı 0 Eksi
melokaya dedi: Virüs yedim diye format atmıştım burası o kadar battı ki gözüme 10 kullanıyordum normalde pişman oldum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Sakin olun Windows 10'da da kilitleme butonu kalkmıştı. Arada ufak şakalarla karşılaşabilirsiniz. Rica ederim. İyi günler dilerim