Windows 11 kullanıyorum. Setup açılıyor ve 1- 2 saniye sonra kapanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Windows güncelleştirmelerini indirirken ve yüklerken bir hata kodu alırsanız, Windows Update Sorun Gidericisi sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.Setupa tıklıyorum
Bilinmeyen bir yayıncıya ait bu uygulamanın cihazınızda bir değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? Diyor evet dersem 1-2 saniyeliğine açılıyor sonra tekrar kapanıyor.
teşekkür ederim deneyip sonucu söylerimWindows güncelleştirmelerini indirirken ve yüklerken bir hata kodu alırsanız, Windows Update Sorun Gidericisi sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.
Başlat > Ayarlar > Sistem > Sorun Giderici > Diğer sorun gidericiler’i seçin. Ardından, Sık kullanılanlar’ın altında, Windows Update > Çalıştır'ı seçin.
Sorun gidericinin çalışması bittiğinde, cihazınızı yeniden başlatmak iyi bir fikir olabilir.
Ardından yeni güncelleştirme olup olmadığını denetleyin. Başlat > Ayarlar > Windows Update > Güncelleştirmeleri denetle’yi seçin ve ardından mevcut güncelleştirmeleri yükleyin.
Sorunlar tamamen çözülmüyorsa, ek hataları denetlemek için sorun gidericiyi yeniden çalıştırmayı deneyin ya da Windows Update hatalarını düzeltme makalesine bakın ve sorun giderme adımlarını izleyin.
Daha fazla Windows Update sorun giderme bilgisi için Windows’u güncelleştirme sorunlarını giderme bölümüne bakın.
Eğer işe yaramaz ise geri yazabilirsinizteşekkür ederim deneyip sonucu söylerim
Eğer işe yaramaz ise geri yazabilirsiniz
Bunu Defender açmaya çalışınca mı dedi?Dosya virüslü veya istenmeyen yazılım içerdiği için açılmıyor dedi. Bu sefer hiç açılmadı yani
Herhangi şüpheli bir linke tıklamış veya program indirmiş veya pc ortak ise indirilmiş olabilir mi? (Özellikle küçük kardeşin varsa muhtemel)dediklerini denedim yeniden başlattım. setupu açmayı denedim ve bu uyarıyı verdi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.