r4ufjpg Femtopat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #1 Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek?
Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek?
8 803894 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 1.991 Makaleler 1 Çözümler 18 11 Ekim 2024 #2 r4ufjpg dedi: Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi dosyayi indirdin. Artı 0 Eksi
r4ufjpg dedi: Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hangi dosyayi indirdin.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #3 r4ufjpg dedi: Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows 11 setupuna çift tıklıyorsan ve ekrana bir şey gelmiyorsa, 20 dakika falan bekle. Bende aynısını yaşamıştım direk setup ekranı geliyor. Artı 0 Eksi
r4ufjpg dedi: Bilgisayarıma internet üzerinden uygulama kurmak istiyorum ama set-up dosyası açılmıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows 11 setupuna çift tıklıyorsan ve ekrana bir şey gelmiyorsa, 20 dakika falan bekle. Bende aynısını yaşamıştım direk setup ekranı geliyor.