Windows 11 "SFC /scannow" bulduğu hataları onaramadı

MiracBT

Hectopat
Daha fazla  
asdas.png

Bu hata nedir ve nasıl çözebilirim? Bilgisayarım da oldukça yavaş açılıyor sebebi bu olabilir mi? Çünkü sistem güçlü.
  • 2x16 GB XPG RAM 5600 MHz
  • Adata 1TB M.2 SSD
  • Palit RTX 4070 Super
  • MSI B650M-B
  • Ryzen 5 7500F

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 2233818

Bu hata nedir ve nasıl çözebilirim? Bilgisayarım da oldukça yavaş açılıyor sebebi bu olabilir mi? Çünkü sistem güçlü.
  • 2x16 GB XPG RAM 5600 MHz
  • Adata 1TB M.2 SSD
  • Palit RTX 4070 Super
  • MSI B650M-B
  • Ryzen 5 7500F

Aynı hatayı bende alıyorum ve bir yol bulamadım. HDD sipariş edip verilerimi HDD'ye aktardıktan sonra format atacağım.

Merhaba!

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp aşağıdaki komutları yazmanızı istiyorum:
  • DISM /Online /Cleanup-Image /ScanHealth
  • DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
  • DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth

En son cihazınızı yeniden başlattıktan sonra SFC /Scannow komutunu tekrar deneyebilirsiniz.

Aynı hatayı bende alıyorum ve bir yol bulamadım. HDD sipariş edip verilerimi HDD'ye aktardıktan sonra format atacağım.

Ama bana pek bir sıkıntı yaratmıyor Valorant'ta çöküyor bazen Alt Tab'da ve bilgisayar geç açılıyor bu sorunlarda o yüzden mi bilmiyorum başka bir sıkıntı yaşamadım çünkü hiç anormal olarak sizde herhangi bir sıkıntı var mı?

Merhaba!

En son cihazınızı yeniden başlattıktan sonra SFC /Scannow komutunu tekrar deneyebilirsiniz.

İlk ikisini yaptım başarılı geçti dedi sonuncusu şu an %62.3'te takılı kaldı ne yapmam gerekiyor.

Merhaba!

Screenshot_2.png

Dediğinizi yaptım yeniden başlatıp tekrar komutu girdim bu sefer böyle dedi sorun çözüldü mü? Şu an başarılı falan dediğine göre inşallah başka bir sıkıntı yoktur.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı