L Luantex Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 62 30 Mart 2025 #1 Sıfırdan kurulum yaptım hiçbir program yok bilgisayarda. Neler yüklenmeli format sonrası? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2025
N Nepahotues Femtopat Katılım 12 Mart 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #2 Luantex dedi: Sıfırdan kurulum yaptım hiçbir program yok bilgisayarda. Neler yüklenmeli format sonrası? Eki Görüntüle 2457630 Genişletmek için tıkla... 1-Güncellemeleri yapın 2-Laptopun driverlerini kurun Meraktan soruyorum Macbook mu o?
Luantex dedi: Sıfırdan kurulum yaptım hiçbir program yok bilgisayarda. Neler yüklenmeli format sonrası? Eki Görüntüle 2457630 Genişletmek için tıkla... 1-Güncellemeleri yapın 2-Laptopun driverlerini kurun Meraktan soruyorum Macbook mu o?
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.549 Çözümler 120 30 Mart 2025 #3 En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com 7-Zip
En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com 7-Zip
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 30 Mart 2025 #4 Office 2016, Adobe Acrobat, ZIPRAR ve WinAMP kuruyorum ben.
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.493 Makaleler 23 Çözümler 167 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 30 Mart 2025 #5 Bcansiz74 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com 7-Zip Genişletmek için tıkla... 7-Zip'e gerek yok kendi dosya ayıklayıcısı var. Ama nadiren yetersiz kalabiliyor.
Bcansiz74 dedi: En son desteklenen Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir indirmeleri Bu makalede, Visual C++ Yeniden DaÄıtılabilir paketlerinin en son sürümlerine yönelik indirme baÄlantıları listelenmektedir. learn.microsoft.com Download Microsoft .NET Framework 4.5 from Official Microsoft Download Center .NET Framework 4.5, .NET Framework 4 için uyumlu, yerinde bir güncelleştirmedir. www.microsoft.com 7-Zip Genişletmek için tıkla... 7-Zip'e gerek yok kendi dosya ayıklayıcısı var. Ama nadiren yetersiz kalabiliyor.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.549 Çözümler 120 30 Mart 2025 #6 Bayram Reis dedi: 7-Zip'e gerek yok kendi dosya ayıklayıcısı var. Ama nadiren yetersiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un dahili arşiv ayıklayıcısı olduğunu zaten biliyorum, dahili uygulama 7-Zip'in yanına bile yaklaşamaz.
Bayram Reis dedi: 7-Zip'e gerek yok kendi dosya ayıklayıcısı var. Ama nadiren yetersiz kalabiliyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un dahili arşiv ayıklayıcısı olduğunu zaten biliyorum, dahili uygulama 7-Zip'in yanına bile yaklaşamaz.
boundless Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2025 #7 Notion, ShareX, Spotify, Steam, Discord, Chrome, Notepad++, TranslucentTB, Whatsapp
L Luantex Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 62 30 Mart 2025 #8 Nepahotues dedi: 1-Güncellemeleri yapın 2-Laptopun driverlerini kurun Meraktan soruyorum Macbook mu o? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Evet MacBook.
Nepahotues dedi: 1-Güncellemeleri yapın 2-Laptopun driverlerini kurun Meraktan soruyorum Macbook mu o? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Evet MacBook.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 30 Mart 2025 #9 Luantex dedi: Teşekkürler hocam. Evet MacBook. Genişletmek için tıkla... Bootcamp ile mi kurdunuz? (Cahillikten soruyorum.)
Luantex dedi: Teşekkürler hocam. Evet MacBook. Genişletmek için tıkla... Bootcamp ile mi kurdunuz? (Cahillikten soruyorum.)
L Luantex Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 62 30 Mart 2025 #10 Sakuya Izayoi dedi: Bootcamp ile mi kurdunuz? (Cahillikten soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Evet dual boot macOS ile.
Sakuya Izayoi dedi: Bootcamp ile mi kurdunuz? (Cahillikten soruyorum.) Genişletmek için tıkla... Evet dual boot macOS ile.