Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 12 Haziran 2024 #1 Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu.
Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu.
rootuser Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 808 Makaleler 4 Çözümler 4 12 Haziran 2024 #2 CMD üzerinden nasıl temiz kurulum yaptınız?
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.346 Makaleler 3 Çözümler 84 12 Haziran 2024 #3 Gchould dedi: Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu. Eki Görüntüle 2220873 Genişletmek için tıkla... CMD ile nasıl temiz kurulum yaptın? Windows.old klasörü var mı diye bak C: kısmında olur.
Gchould dedi: Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu. Eki Görüntüle 2220873 Genişletmek için tıkla... CMD ile nasıl temiz kurulum yaptın? Windows.old klasörü var mı diye bak C: kısmında olur.
Hypenoxtr Decapat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 484 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 Gchould dedi: Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu. Eki Görüntüle 2220873 Genişletmek için tıkla... Merhaba, dostum sadece masaüstündeki kısayolları silmiş olabilir misin?
Gchould dedi: Windows 11'i CMD üzerinden temiz kurulum yaptım, hiçbir dosyanın kalmasını istemiyordum ama disk hala dolu. Eki Görüntüle 2220873 Genişletmek için tıkla... Merhaba, dostum sadece masaüstündeki kısayolları silmiş olabilir misin?
Gchould Hectopat Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 435 12 Haziran 2024 #5 rootuser dedi: CMD üzerinden nasıl temiz kurulum yaptınız? Genişletmek için tıkla... CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net Hypenoxtr dedi: Merhaba, dostum sadece masaüstündeki kısayolları silmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... O kadar da değil hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2024
rootuser dedi: CMD üzerinden nasıl temiz kurulum yaptınız? Genişletmek için tıkla... CD ve USB Bellek Olmadan Temiz Format Atma Rehberi Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım... www.technopat.net Hypenoxtr dedi: Merhaba, dostum sadece masaüstündeki kısayolları silmiş olabilir misin? Genişletmek için tıkla... O kadar da değil hocam.