Berat121220 Yoctopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #1 Ben Windows 11 sifirliyim dedim sifirlamada klavye ve mouse gitti. Şu an kurulumdayim.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 14 Mart 2022 #2 Klavye ve fareyi çıkartıp taktınız mı? OOBE ekranındaysanız reset atıp tekrar deneyin.
IcedEarthTR Centipat Katılım 18 Ocak 2022 Mesajlar 41 Yer Buzul Dunya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene zaten ayni mantik.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene zaten ayni mantik.
Berat121220 Yoctopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2022 #4 IcedEarthTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene zaten ayni mantik. Genişletmek için tıkla... Sadece klavye geliyor ama dil seçme bölümünde hiç bişe gelmiyordu onu yaptım klavye geliyor ama tiklayinca saymiyor Emir M. dedi: Klavye ve fareyi çıkartıp taktınız mı? OOBE ekranındaysanız reset atıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... ÇıkarTim taktım ama olmuyor ve dil seçme ekranından Windows 11 ve OOBE nedir
IcedEarthTR dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu dene zaten ayni mantik. Genişletmek için tıkla... Sadece klavye geliyor ama dil seçme bölümünde hiç bişe gelmiyordu onu yaptım klavye geliyor ama tiklayinca saymiyor Emir M. dedi: Klavye ve fareyi çıkartıp taktınız mı? OOBE ekranındaysanız reset atıp tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... ÇıkarTim taktım ama olmuyor ve dil seçme ekranından Windows 11 ve OOBE nedir
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 14 Mart 2022 #5 @Berat121220 Dil seçtiğiniz, hesabınızı girdiğiniz ilk açılan kısma OOBE deniyor.
Berat121220 Yoctopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2022 #6 Emir M. dedi: @Berat121220 Dil seçtiğiniz, hesabınızı girdiğiniz ilk açılan kısma OOBE deniyor. Genişletmek için tıkla... Reset demosiniz bilgisiyarimi yeniden başlatıyor veya bios veya bişeyden ayarı yapıcam .
Emir M. dedi: @Berat121220 Dil seçtiğiniz, hesabınızı girdiğiniz ilk açılan kısma OOBE deniyor. Genişletmek için tıkla... Reset demosiniz bilgisiyarimi yeniden başlatıyor veya bios veya bişeyden ayarı yapıcam .
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.884 Makaleler 26 Çözümler 517 15 Mart 2022 #7 Sistemi yeniden başlatın işte, reset dediğim o.