A ahmetreha4 Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #1 Windows 11 bulut sıfırlama yaptım ve başlattığımdan beri saatlerdir %30'da takılı. Ne yapmam gerek? Beklemem mi gerekiyor yoksa bu bir sorun mu?
Windows 11 bulut sıfırlama yaptım ve başlattığımdan beri saatlerdir %30'da takılı. Ne yapmam gerek? Beklemem mi gerekiyor yoksa bu bir sorun mu?
VENGEANCE ANGEL Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 4.026 Makaleler 1 Çözümler 93 Yer ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Esnaf 4 Nisan 2024 #2 ahmetreha4 dedi: Windows 11 bulut sıfırlama yaptım ve başlattığımdan beri saatlerdir %30'da takılı. Ne yapmam gerek? Beklemem mi gerekiyor yoksa bu bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Format at.
ahmetreha4 dedi: Windows 11 bulut sıfırlama yaptım ve başlattığımdan beri saatlerdir %30'da takılı. Ne yapmam gerek? Beklemem mi gerekiyor yoksa bu bir sorun mu? Genişletmek için tıkla... Format at.
vocalliser Hectopat Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 566 Çözümler 7 4 Nisan 2024 #3 Saatlerdir %30'da takılı ise bir sorun olabilir. Bulut sıfırlama yerine temiz kurulum yapsanız sizin için daha iyi olacak aslında bulut sıfırlama yapmanızın özel bir nedeni mi var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Saatlerdir %30'da takılı ise bir sorun olabilir. Bulut sıfırlama yerine temiz kurulum yapsanız sizin için daha iyi olacak aslında bulut sıfırlama yapmanızın özel bir nedeni mi var? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et