Windows 11'i sıfırlamak istiyorum. Buluttan indirme ve yerel indirme arasındaki fark nedir? Kişisel dosyalarımı ayrı USB'ye aktaracağım zaten ve başka nerele dikkat etmek gerekir?
Windows 11'i sıfırlamak istiyorum. Buluttan indirme ve yerel indirme arasındaki fark nedir? Kişisel dosyalarımı ayrı USB'ye aktaracağım zaten ve başka nerele dikkat etmek gerekir?
Buluttan indirme Microsoft'un sunucularından Windows'un en güncel sürümünü indirir (Sisteme bağlı değişir) ve bu sürümü kullanarak işletim sisteminizi sıfırlar.
Yerel indirme Mevcut Windows dosyalarını kullanarak sıfırlama işlemini yapar. İşletim sistemi dosyaları, bilgisayarınızda bulunan yedeklerden yeniden yüklenir.
Buluttan indirme Microsoft'un sunucularından Windows'un en güncel sürümünü indirir (sisteme bağlı değişir) ve bu sürümü kullanarak işletim sisteminizi sıfırlar.
Yerel indirme mevcut Windows dosyalarını kullanarak sıfırlama işlemini yapar. İşletim sistemi dosyaları, bilgisayarınızda bulunan yedeklerden yeniden yüklenir.
Eğer ki sisteminizde oluşmuş bir sorundan dolayı sıfırlama düşünüyorsanız buluttan indirmeyi öneririm fakat keyfi bir durum ise yerel indirme yapabilirsiniz.