Windows 11 kendim format atiyorum USB uzerinden kendi sitesinden ISO ile. Fakat sonradan Windows sifirlama olmuyor. Niye olmadigini bilmiyorum. Hata veriyor. Degisiklikler geri aliniyor.
Windows 11 aynı bu hatayı alan bir kişi daha vardı sanırım ne yaptığını bilmiyorum ancak bir güvendiğin bilgisayarcıya götürmende fayda var, Windows 10'a geçiş yapabilir o
Herkese iyi sosyaller dilerim. Başlıkta görmüş olduğunuz üzere CD ve USB belleğimiz olmadan temiz format atma yöntemini anlatacağım elimden geldiğince. Öncelikle rehberimizin amacını nedir, ne işimize yarar onu anlatmakla başlayacağım...
Windows'un sıfırlama için ayırdığı bir disk alanı var, eğer o zarar görüyorsa hata verebilir. Modlanmış Windows mu? Modlanmış Windows olunca çoğu özellik siliniyor ya da kapatılıyor.
Windows'un sıfırlama için ayırdığı bir disk alanı var, eğer o zarar görüyorsa hata verebilir. Modlanmış Windows mu? Modlanmış Windows olunca çoğu özellik siliniyor ya da kapatılıyor.
Modlanmis yok. Tamamen Windows sitesindeki ISO dosyasi. Kac defadir yasiyim o bu sorunu. Bilmiyorum Windows 11'den mi kaynaklaniyor ya neden. Pek anlamadim. O disk alanini duzeltmek olmaz mı?