T tylrdurden34 Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #1 PC'mi sıfırlamak istiyorum ama sıfırlama seçeneği yok UEFI ayarları var sıfırlama seçeneği yok. Nasıl getirilir Windows 10'da kod yazıp getiriyordum bunda kodu falan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2024
PC'mi sıfırlamak istiyorum ama sıfırlama seçeneği yok UEFI ayarları var sıfırlama seçeneği yok. Nasıl getirilir Windows 10'da kod yazıp getiriyordum bunda kodu falan var mı?
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.104 Çözümler 46 27 Kasım 2024 #2 Ayarlar->Sistem->Kurtarma->Bu bilgisayarı sıfırla.
T tylrdurden34 Femtopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #3 Retoucher dedi: Ayarlar->Sistem->Kurtarma->Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Kurtarma ortamı bulumamadı diyor
Retoucher dedi: Ayarlar->Sistem->Kurtarma->Bu bilgisayarı sıfırla. Genişletmek için tıkla... Kurtarma ortamı bulumamadı diyor
Retoucher Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Eylül 2013 Mesajlar 1.104 Çözümler 46 27 Kasım 2024 #4 tylrdurden34 dedi: Kurtarma ortamı bulumamadı diyor Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak cmd komut penceresini başlatın. Kod:Panoya kopyala reagentc /info yazın. Eğer Windows RE Status: Disable olarak gözüküyorsa Kod:Panoya kopyala reagentc.exe /enable yazın. Daha sonra ayarlardan kurtarma menüsüne gidip tekrar sıfırlamayı deneyin.
tylrdurden34 dedi: Kurtarma ortamı bulumamadı diyor Genişletmek için tıkla... Yönetici olarak cmd komut penceresini başlatın. Kod:Panoya kopyala reagentc /info yazın. Eğer Windows RE Status: Disable olarak gözüküyorsa Kod:Panoya kopyala reagentc.exe /enable yazın. Daha sonra ayarlardan kurtarma menüsüne gidip tekrar sıfırlamayı deneyin.