KaanDrones Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar, Windows 11 sıfırlarken bir yüzdeden sonra gelişmiş başlangıç ayarlarına geliyor ve Windows 11'e devam et deyince Windows 11 sıfırlanmıyor.
Arkadaşlar, Windows 11 sıfırlarken bir yüzdeden sonra gelişmiş başlangıç ayarlarına geliyor ve Windows 11'e devam et deyince Windows 11 sıfırlanmıyor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.391 Çözümler 66 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 13 Ocak 2023 #2 USB ile sıfırlayın, diğer yöntemler genelde hiçbir işe yaramıyor. Artı 0 Eksi
CherArslan Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 641 Çözümler 4 13 Ocak 2023 #3 Bu benim de başıma gelmişti çözene kadar sinirlerim atmıştı birde garip bir hata veriyordu. En iyi eski yollarla format atmak. Artı 0 Eksi
Bu benim de başıma gelmişti çözene kadar sinirlerim atmıştı birde garip bir hata veriyordu. En iyi eski yollarla format atmak.
Pawrien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #4 KaanDrones dedi: Arkadaşlar, Windows 11 sıfırlarken bir yüzdeden sonra gelişmiş başlangıç ayarlarına geliyor ve Windows 11'e devam et deyince Windows 11 sıfırlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme varsa, bir de Windows'u güncelledikten sonra deneyin. Artı 0 Eksi
KaanDrones dedi: Arkadaşlar, Windows 11 sıfırlarken bir yüzdeden sonra gelişmiş başlangıç ayarlarına geliyor ve Windows 11'e devam et deyince Windows 11 sıfırlanmıyor. Genişletmek için tıkla... Güncelleme varsa, bir de Windows'u güncelledikten sonra deneyin.
KS KS KaanDrones Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #5 Ama bende hata vermiyor tam 2-3 kere denedim olmuyor. Pawrien dedi: Güncelleme varsa, bir de Windows'u güncelledikten sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım zaten günceldi. Artı 0 Eksi
Ama bende hata vermiyor tam 2-3 kere denedim olmuyor. Pawrien dedi: Güncelleme varsa, bir de Windows'u güncelledikten sonra deneyin. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım zaten günceldi.
Pawrien Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 209 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #6 KaanDrones dedi: Ama bende hata vermiyor tam 2-3 kere denedim olmuyor. Bilgisayarım zaten günceldi. Genişletmek için tıkla... O halde arkadaşın söylediğini yapabilirsiniz. USB yardımıyla temiz bir kurulum. Tabii, dosyaların yedeğini almayı unutmayın. Artı 0 Eksi
KaanDrones dedi: Ama bende hata vermiyor tam 2-3 kere denedim olmuyor. Bilgisayarım zaten günceldi. Genişletmek için tıkla... O halde arkadaşın söylediğini yapabilirsiniz. USB yardımıyla temiz bir kurulum. Tabii, dosyaların yedeğini almayı unutmayın.
KS KS KaanDrones Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2023 #7 Tamam. Artı 0 Eksi