Hayırlı akşamlar, ben Windows 11'i sıfırlamayı istiyorum fakat olmuyor hazırlanıyor diyor %62'de takılı kalıyor gelişmiş başlangıçtan sifirlayayim dedim onda da guncellestiremeler devam ediyor diyor orada da takılı kalıyor. Windows 10 geçeyim dedim onunda ISO dosyasını indirmiyor başarısız oldu diye ne yapacağım ben
Hayırlı akşamlar, ben Windows 11'i sıfırlamayı istiyorum fakat olmuyor hazırlanıyor diyor %62'de takılı kalıyor gelişmiş başlangıçtan sifirlayayim dedim onda da guncellestiremeler devam ediyor diyor orada da takılı kalıyor. Windows 10 geçeyim dedim onunda ISO dosyasını indirmiyor başarısız oldu diye ne yapacağım ben
Hocam iso dosyasını D diskine indir ve setupu yönetici olarak çalıştır, kurulum yap.
Kusura bakma biraz okurken tebessüm ettim, aklıma İsmail Türütün şarkısı geldi.
Şifre: technopat2011 Microsoft'un en son işletim sistemi Windows 11; TPM 2.0 ve UEFI Secure Boot şartıyla güvenliği ön plana çıkaran bir işletim sistemi. 2025'te desteği bitecek olan Windows 10 her ne kadar %90 pazar payına sahip olsa da yavaş...
Şifre: technopat2011 Windows 10, Microsoft tarafından geliştirilen Windows NT işletim sisteminin önemli bir sürümüdür. Windows 8.1'in halefi olan işletim sistemi, 15 Temmuz 2015'te üretime geçmiş (RTM) ve 29 Temmuz 2015'te genel kullanıma...