Çözüldü Windows 11 sıfırlarken sadece ayarlar silinebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Soviet Union

Hectopat
Aşağıda gördüğünüz gibi seçeneklerden birinde "Önceden yüklenmiş uygulamalar geri yüklensin mi?" yazıyor. Onun açıklamasında ise ayarların da silineceği yazıyor. Tam olarak anlayamadım, uygulamaların ayarları mı yoksa bilgisayarın ayarları mı? Benim için önemli çünkü uygulamaları silmek istemiyorum. Yalnızca ayarları değiştirmek için sıfırlıyorum.

Şimdi bu seçenek yüzünden bütün her şey boşa giderse çok üzücü olurdu. Yaptığım bir ayar yüzünden yaklaşık her oyunda 60-70 FPS arası ortalama düşüş yaşadım. Örneğin PUBG'de 150-200 arası alırken şu an 70-100 arası alıyorum ve sürekli drop giriyor. Sadece PUBG değil genel bir performans düşüşü var. Jedi Survivor'da her şeyi kısıp drop olsa da 60 FPS üzeri alabilirken şu anda en yüksek 30 FPS ve çok daha fazla drop giriyor, bir ara Omen gibi programlardan FPS arttırması ümidiyle bir iki şey yapmıştım ama tam hatırlamıyorum. Hatayı geri almak isterken, daha fazla bataklığa girdim. NVIDIA'dan bir şeyler yaptım, kayıt defterinden bir şeyler yaptım ve şu an hiçbirini hatırlamıyorum. Ama her ne olduysa şu anda dediğim gibi rezalet bir durumda.

Çözüm

Bilgisayarı ilk aldığın'da yüklü olan ayarları ve uygulamaları yükler geri kalanını siler.

Bilgisayarı ilk aldığın'da yüklü olan ayarları ve uygulamaları yükler geri kalanını siler.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…