R Rifmon Hectopat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 611 5 Şubat 2022 #1 11 kullanıyorum ve PC ilk açılırken bana şifre soruyor sürekli. PC şifresini yani PIN'ini sormasından bıktım. Tak diye PC'nin açılmasını istiyorum ve düzeltemedim. Hesap yönetici modda şu an. Ben nasıl tak diye PC'yi açacağım?
11 kullanıyorum ve PC ilk açılırken bana şifre soruyor sürekli. PC şifresini yani PIN'ini sormasından bıktım. Tak diye PC'nin açılmasını istiyorum ve düzeltemedim. Hesap yönetici modda şu an. Ben nasıl tak diye PC'yi açacağım?
Abdullatif4848 Centipat Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2024 #11 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bak. Ben bununla işi çözdüm. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bak. Ben bununla işi çözdüm.