TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Windows 11 pın unuttum ne yapmalıyım?
armat Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer amsterdam 20 Mayıs 2023 #2 geçmiş olsun, nasıl unuttunuz devamlı girmiyor muydunuz? Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın, başıma gelmesini istemem.
geçmiş olsun, nasıl unuttunuz devamlı girmiyor muydunuz? Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın, başıma gelmesini istemem.
ustaaaaa Hectopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 751 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri MacBook Air M2 Ekran Kartı: RTX4060Ti İşlemci: İntel i5-13400f Ram: 2x8 3200 MHz (Corsair) Anakart: GIGABYTE H610M K DDR4 Mouse: Razer Viper Mini Kulaklık: HyperX Cloud III Wirelles Klavye: Razer Blackwidow v3 Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #3 Microsoft hesabınız Windows'a bağlıysa belki değiştirebilirsiniz. Ama emin değilim.
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #4 Şu videoya bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoya bir göz atın isterseniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #5 armat dedi: geçmiş olsun, nasıl unuttunuz devamlı girmiyor muydunuz? Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın, başıma gelmesini istemem. Genişletmek için tıkla... hocam PC satılmıştı bende geçici şifre koymuştum unuttum ama hallettim
armat dedi: geçmiş olsun, nasıl unuttunuz devamlı girmiyor muydunuz? Dalga geçmiyorum yanlış anlaşılmasın, başıma gelmesini istemem. Genişletmek için tıkla... hocam PC satılmıştı bende geçici şifre koymuştum unuttum ama hallettim
armat Centipat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 327 Çözümler 1 Yer amsterdam 20 Mayıs 2023 #6 TheKhione dedi: hocam PC satılmıştı bende geçici şifre koymuştum unuttum ama hallettim Genişletmek için tıkla... anladım, nasıl halletiniz?
TheKhione dedi: hocam PC satılmıştı bende geçici şifre koymuştum unuttum ama hallettim Genişletmek için tıkla... anladım, nasıl halletiniz?
TheKhione Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 718 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #7 armat dedi: anladım, nasıl halletiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft hesabı ile