eater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 2.737 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer izmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2022 #1 Windows 11 kurdum ama bazı işime yarayan Windows ile gelen uygulamaları sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Windows 10'daki kod işime yaramadı.
Windows 11 kurdum ama bazı işime yarayan Windows ile gelen uygulamaları sildim. Nasıl geri yükleyebilirim? Windows 10'daki kod işime yaramadı.
6 63574 Megapat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 270 Çözümler 1 18 Şubat 2022 #2 Bu kodu powershell ile çalıştırmayı dener misiniz? Bazı hatalar verecektir görmezden gelin. Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Bu kodu powershell ile çalıştırmayı dener misiniz? Bazı hatalar verecektir görmezden gelin. Get-AppxPackage -AllUsers| Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 18 Şubat 2022 #3 Hocam sistemde geri yükleme noktası var mı ona bakın önce, eğer yoksa tekrardan temiz format atın bence; hiç uğraşmayın kodla falan. Ayrıca hangi uygulamalar ?
Hocam sistemde geri yükleme noktası var mı ona bakın önce, eğer yoksa tekrardan temiz format atın bence; hiç uğraşmayın kodla falan. Ayrıca hangi uygulamalar ?